Меню
Your Cart

Препарат за почистване на интериора

Препарат за почистване на интериора
Запазете салона на колата си блестящ с най - добрият препарат за почистване на интериора. Ние Ви предлагаме да закупите средства за почистване на автомобила, което ще ви позволи просто да поддържате чистота, да премахвате лесно петна и неприятни миризми. Може също да закупите от нашият сайт и препарати за табло и пластмасови детайли.
Brand: GRASS® Модел: 125228
Препарат за почистване на интериора "Textile Cleaner" - 5,4 кг. е професионален препарат с ниско ниво на пяна за почистване на салона на автомобила от всякакви замърсители. Идеален за почистване на тъкани, велур, изкуствена и естествена кожа, пластмаса и стъкло. Ревитализира и обновява цветовете на ..
35.06лв.
без ДДС:29.22лв.
Brand: GRASS® Модел: 112110
Препарат за почистване на интериора "Textile-cleaner" - 1 л.има състав с ниска пяна за почистване на вътрешността на автомобила от всякакви замърсявания. Идеален за почистване на тъкани, велур, изкуствена и естествена кожа, пластмаса и стъкло. Ревитализира и освежава цветовете на тапицерията. Не увр..
14.42лв.
без ДДС:12.02лв.
Brand: GRASS® Модел: 112100
Препарат за почистване на интериора "Universal cleaner" - 1 л. е с професионален състав на пяна за почистване на интериора на автомобила от повечето различни замърсители, с изключение на масла и минерали. Идеален за почистване на тъкани, велур, изкуствена и естествена кожа, пластмаса и стъкло. Ревит..
9.58лв.
без ДДС:7.98лв.
Brand: GRASS® Модел: 112103
Препарат за почистване на интериора "Universal cleaner" - 21 кг. има състав за почистване на салона на автомобила от всякакво замърсяване. Този продукт за грижа за автомобили е подходящ за почистване на тъкани, велур, изкуствена кожа, пластмаса и стъкло. Състав: вода, повърхностно активни вещества, ..
134.00лв.
без ДДС:111.67лв.
Brand: GRASS® Модел: 125197
Препарат за почистване на интериора "Universal cleaner" - 5,4 кг. е с професионален състав на пяна за почистване на интериора на автомобила от повечето различни замърсители, с изключение на масла и минерали. Идеален за почистване на тъкани, велур, изкуствена и естествена кожа, пластмаса и стъкл..
36.98лв.
без ДДС:30.82лв.
Brand: GRASS® Модел: 110353
Професионален препарат за почистване на интериора „Universal Cleaner“ - 1 л. е препарат за почистване на вътрешността на автомобила от всякакви замърсявания. Идеален за всички видове тъкани, изкуствена кожа и пластмаса. Начин на нанасяне: преди извършване на мокро почистване е препоръчително обработ..
10.98лв.
без ДДС:9.15лв.
Brand: GRASS® Модел: 110345
Течност за премахване на миризма, дезодорираща "Haze Cloud Cinnamon Bun" - 1 л. е средство за неутрализиране на външни миризми в салони на автомобили и стаи. Образува сухи частици мъгла, които запълват целия обем на третираното пространство, прониква в най-недостъпните места, свързва и премахва непр..
47.65лв.
без ДДС:39.71лв.
Brand: GRASS® Модел: 110347
Течност за премахване на миризма, дезодорираща "Haze Cloud Rosebud" - 1 л. е средство за неутрализиране на чужди миризми в интериора и стаите на автомобила. Образува частици суха мъгла, които запълват целия обем на третираното пространство, проникват в най-трудно достъпните места, свързват и премахв..
47.65лв.
без ДДС:39.71лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.