Меню
Your Cart

Препарат за почистване на двигател

Препарат за почистване на двигател
Препарат за почистване на двигател е произведен на базата на ефективни детергенти и активни добавки. Предназначен за почистване на блока на двигателя и частите на двигателя от петна от масло, капки мазнини, залепен прах и друга пътна мръсотия. Мощната алкална формула премахва дори най - упоритите замърсявания.
Brand: GRASS® Модел: 116100
Препарат за почистване на двигател "Motor Cleaner" - 1 л. е произведен на базата на ефективни детергенти и активни добавки. Предназначен за почистване на блока на двигателя и частите на двигателя от петна от масло, капки мазнини, залепен прах и друга пътна мръсотия. Мощната алкална формула премахва ..
8.48лв.
без ДДС:7.07лв.
Brand: GRASS® Модел: 110293
Препарат за почистване на двигател "Motor Cleaner" - 21 кг. е почистващ агент предназначен за външно почистване на двигателния отсек (двигател и неговите части) от петна от масло, петна от мазнини, полепнал прах и други замърсители. Мощната алкална формула почиства дори най-упоритите петна. Състав: ..
131.36лв.
без ДДС:109.47лв.
Brand: GRASS® Модел: 110292
Препарат за почистване на двигател "Motor Cleaner" - 5,8 кг. е почистващ агент предназначен за външно почистване на двигателния отсек (двигател и неговите части) от петна от масло, петна от мазнини, полепнал прах и други замърсители. Мощната алкална формула почиства дори най-упоритите петна. Състав:..
29.86лв.
без ДДС:24.88лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.