Меню
Your Cart

Препарат за почистване на двигател

Препарат за почистване на двигател
Препарат за почистване на двигател е произведен на базата на ефективни детергенти и активни добавки. Предназначен за почистване на блока на двигателя и частите на двигателя от петна от масло, капки мазнини, залепен прах и друга пътна мръсотия. Мощната алкална формула премахва дори най - упоритите замърсявания. Може също да закупите от нашият сайт и препарат за почистване на гуми и джанти 
.
Brand: GRASS® Модел: 116100
Почистваща сила : ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️  Препарат за почистване на двигател "Motor Cleaner" - 1 л. е произведен на базата на ефективни детергенти и активни добавки. Предназначен за почистване на блока на двигателя и частите на двигателя от петна от масло, капки мазнини, залепен прах ..
12.30лв.
без ДДС:10.25лв.
Brand: GRASS® Модел: 110508
Препарат за почистване на двигател "Motor Cleaner" - 22.5 кг. е почистващ препарат предназначен за външно почистване на двигателния отсек (двигателя и неговите части) от маслени петна, грес, полепнал прах и други замърсители. Мощна алкална формула почиства и най-упоритите петна. Състав: ≥30% пр..
126.53лв.
без ДДС:105.44лв.
Brand: GRASS® Модел: 110293
Препарат за почистване на двигател "Motor Cleaner" - 23 кг. е почистващ агент предназначен за външно почистване на двигателния отсек (двигател и неговите части) от петна от масло, петна от мазнини, полепнал прах и други замърсители. Мощната алкална формула почиства дори най-упоритите петна. Състав: ..
126.53лв.
без ДДС:105.44лв.
Brand: GRASS® Модел: 110292
Препарат за почистване на двигател "Motor Cleaner" - 5,8 кг. е почистващ агент предназначен за външно почистване на двигателния отсек (двигател и неговите части) от петна от масло, петна от мазнини, полепнал прах и други замърсители. Мощната алкална формула почиства дори най-упоритите петна. Състав:..
38.54лв.
без ДДС:32.12лв.
Brand: GRASS® Модел: 110442
Препарат за почистване на двигател "Motor Cleaner" - 600 мл.е почистващ препарат произведен на базата на ефективни почистващи компоненти и активни добавки. Предназначен е за външно почистване на двигателния отсек (двигателя и неговите части) от маслени петна, грес, полепнал прах и други замърси..
9.28лв.
без ДДС:7.73лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.