Меню
Your Cart

Ароматизатор

Ароматизатор
Предлагаме да закупите ароматизатор, с който можете да създадете приятна атмосфера във вашия апартамент, офис, кола, както и в отделни помещения, като бани. Освежителят за въздух,  има всички необходими сертификати за качество и е безопасен за употреба в жилищни и специални помещения, както и в превозни средства.

Характеристики на нашите ароматизатори:

Ако решите да закупите освежител за въздух, премахването на неприятните миризми ще се превърне в проста и лесна задача. За да направите това, просто трябва да напръскате и след нанасянето му ще остане лек, приятен аромат на парфюм, който продължава дълго време. Други характеристики на нашите продукти от този тип включват:
  • пълна безопасност за здравето на възрастни и деца;
  • може да се използва в къща, където има животни;
  • дълготраен ефект след прилагане;
  • удобна тригерна бутилка;
  • течният състав на аромата продължава дълго време дори при редовна употреба; 
  • има няколко опции за аромати, от които да избирате.
  • липса на следи върху плат, мебели, тапети, както и огледални и пластмасови повърхности след пръскане на състава върху тях. 

Може също да закупите от нашият сайт и автошампоан.
Brand: GRASS® Модел: 125118
Течен освежител за въздух "Harmony" 400мл е предназначен да елиминира неприятните миризми и да придаде леки аромати на жилищни помещения, бани и тоалетни, интериор на автомобили и др. Трайно ароматизира въздуха. Не съдържа химически пропелентни газове, безопасен е за употреба. Съединение: ≥30% пречи..
5.53лв.
без ДДС:4.61лв.
Brand: GRASS® Модел: 110337
Течна ароматизираща добавка "G-Smell Confi" - 1 л. е добавка за детергенти и почистващи продукти. Подходящ за неутрализирани неутрални и алкални продукти от гамата GRASS. Маскира миризмата на суровини и придава на продукта приятен аромат. Безопасен за дозиращи системи. Начин на приложение: добавете ..
55.20лв.
без ДДС:46.00лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.