Меню
Your Cart

Автошампоан "Nano Shampoo" - 5 кг.

Автошампоан "Nano Shampoo" - 5 кг.
-17 %
Автошампоан "Nano Shampoo" - 5 кг.
Водоотблъскващ ефект : ⭐️ ⭐️      
Продължителност на защитата : ⭐️ ⭐️       
Почистваща сила : ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️                   
Разпенване :  ⭐️ ⭐️ ⭐️         
Устойчивост на твърда вода :  ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ 


Автошампоан "Nano Shampoo" - 5 кг. с висока пяна съчетава измиване и защита на боята на автомобила. Възстановява и придава блясък на повърхността на боята и лака, създава тънък защитен филм върху тялото, който предпазва от вода, замърсявания, заледяване. Обработената повърхност остава чиста по -дълго и се почиства лесно. Съставът остава върху тялото до 30 дни. При многократно нанасяне на наноагента продължителността на защитното покритие се увеличава.

Състав:
вода, повърхностноактивни вещества, комплексообразуващи агенти, инхибитор на корозията, активни добавки, парфюм, оцветител. Предпазни мерки: използвайте ръкавици за честа работа.

Начин на нанасяне:
1. Предварително измиване на колата с помощта на безконтактно измиване GraSS. 2. Нанесете нано шампоан върху повърхността. Това може да стане на ръка с гъба или с комплект от пяна. За ръчно измиване е необходимо концентратът да се разрежда в размер на 50 ml на 10 литра топла вода. За нанасяне с помощта на комплект от пяна (1 л) са необходими 100 мл концентрат. След като нанесете продукта, разтрийте го върху повърхността с гъба или специална ръкавица. 3. Измийте шампоана с вода.
Размер:
5 кг.
pH:
8
pH стойност:
Неутрален
Област на приложение:
Екстериор
Аромат:
Да
Вид продукт:
Концентрат
Изисква изплакване:
Да
Срок на годност:
36 месеца

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
This offer ends in:
Day
Hour
Min
Sec
85.63лв.
103.56лв.
без ДДС: 71.36лв.
  • Stock: 85
  • Модел: 136102
  • Тегло: 5.00кг
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.