Меню
Your Cart

Професионални препарати за автомивки

Професионални препарати за автомивки
 Професионални препарати за автомивки, които са предназначени за домашно и професионално почистване.  Автошампоан за безконтактно измиване и защита на боята на автомобила. Възстановява и придава блясък на повърхността на боята и лака. Характеристики на активен концентрат за пяна с  Препарат за безконтактно измиване. Автомобилният шампоан за безконтактно измиване "Активна пяна" има мощен ефект срещу: изсъхнала мръсотия и прах; замърсяване с нефт; следи от насекоми и други замърсители от биологичен характер. Нашият  Препарат за почистване на двигател  е произведен на базата на ефективни детергенти и активни добавки. Предназначен за почистване на блока на двигателя и частите на двигателя от петна от масло, капки мазнини, залепен прах и друга пътна мръсотия. Мощната алкална формула премахва дори най - упоритите замърсявания. Може също да закупите от нашият сайт и Препарат за почистване на гуми и джанти. Той е на силиконова основа и е за почистване и полиране на гуми и други гумени автомобилни части. Запазете салона на колата си блестящ с най - добрият Препарат за почистване на интериора. Ние Ви предлагаме да закупите средства за почистване на автомобила, което ще ви позволи просто да поддържате чистота, да премахвате лесно петна и неприятни миризми. Професионални Препарати за табло и пластмасови детайли , полиране на табла, небоядисани брони, гуми,  Препарат за почистване на кожи от изкуствена и естествена материя. Дълбоко прониква и почиства кожата.  Универсален концентриран Препарат за почистване на стъкла, огледала, пластмаса, хром, кристал, керамика и порцеланови изделия. Придава антистатични свойства на повърхностите. Не оставя драскотини, ивици или петна, осигурява максимална видимост. Икономичен за използване. Нашата Вакса има висока водоотблъскваща способност, осигурява бързо изсушаване на автомобила след измиване.  Обезмаслител за автомобили със силно обезмасляващо действие и универсално приложение. Той идеално почиства трайно замърсени с масла и греси части на автомобили, мотоциклети, камиони, селскостопанска техника  и всякакви други машини. Препарат за Отстраняване на насекоми и петната оставени от тях върху лаковото покритие на автомобила. Особенно актуален за летния сезон. Благодарение на специалните си съставки, лесно отстранява насекомите от предното стъкло, бронята, капака, решетките, радиатора и др. Предлагаме да закупите линия професионална защита от Подсушители на автомобили включително: защитни лакове за автомобили, защитни средства за автомобилна боя освежават цвета, осигуряват блясък.  Предлагаме да закупите Ароматизатор, с който можете да създадете приятна атмосфера във вашия апартамент, офис, кола, както и в отделни помещения.
Brand: GRASS® Модел: 111103
Автошампоан "Auto Shampoo" - 20 кг. е перилен препарат предназначен за измиване на различни видове превозни средства. Ефективно почиства вкоренени замърсявания, сажди, петна от масло, сол. Осигурява полиращ ефект. Не дразни кожата на ръцете. Състав: ≥30% пречистена вода, <5%: анионни повърхностно..
72.23лв.
без ДДС:60.19лв.
Brand: GRASS® Модел: 710120
Автошампоан "Carwash Foam" - 20 кг. е концентриран автошампоан за ръчно измиване на автомобили с повишена пяна и възможност за нанасяне върху каросерията на автомобила с помощта на комплект пяна. Образува устойчива обилна пяна, която остава на повърхността за дълго време. Ефективно почиства автомоби..
148.18лв.
без ДДС:123.48лв.
Brand: GRASS® Модел: 136101
Автошампоан "Nano Shampoo" - 1 л. с висока пяна съчетава измиване и защита на боята на автомобила. Възстановява и придава блясък на повърхността на боята и лака, създава тънък защитен филм върху тялото, който предпазва от вода, замърсявания, заледяване. Обработената повърхност остава чиста по -дълго..
23.52лв.
без ДДС:19.60лв.
Brand: GRASS® Модел: 136102
Автошампоан "Nano Shampoo" - 5 кг. с висока пяна съчетава измиване и защита на боята на автомобила. Възстановява и придава блясък на повърхността на боята и лака, създава тънък защитен филм върху тялото, който предпазва от вода, замърсявания, заледяване. Обработената повърхност остава чиста по -дълг..
101.21лв.
без ДДС:84.34лв.
Brand: GRASS® Модел: 110457
Автошампоан "Carwash Foam" - 18 кг. е концентриран автошампоан за ръчно измиване на автомобили с повишена пяна и възможност за нанасяне върху каросерията на автомобила с помощта на комплект пяна. Образува устойчива обилна пяна, която остава на повърхността за дълго време. Ефективно почиства автомоби..
132.96лв.
без ДДС:110.80лв.
Brand: GRASS® Модел: 450200
Активна пяна "Active Self Standard" - 23 кг. е концентриран препарат за грижа за автомобили в автомивки на самообслужване, специално разработен за дозиращи системи. Лесно отстранява пътна мръсотия, прах, масло, следи от насекоми. Има балансирана пяна, лесно се отмива от повърхността. Разходът за еди..
169.12лв.
без ДДС:140.93лв.
Brand: GRASS® Модел: 450300
Активна пяна "Active Self Top" - 24кг. е високо концентриран препарат за грижа за автомобили на автомивки на самообслужване, специално предназначен за дозиращи системи. Отстранява лесно пътна мръсотия, прах, масло, следи от насекоми. Има балансирано разпенване, лесно се отмива от повърхнос..
231.79лв.
без ДДС:193.16лв.
Brand: GRASS® Модел: 110386
Активна пяна "Active Component " суперконцентрат - 25кг. е високо концентриран препарат за безконтактно измиване на автомобили и камиони. Ефективно отстранява пътна мръсотия, прах, масло, следи от насекоми. Отмива се лесно. Състав: ≥30% пречистена вода; ≥5%, но <15% анионни повърхн..
292.33лв.
без ДДС:243.61лв.
Brand: GRASS® Модел: 110435
Активна пяна "Active Foam Blue" - 20кг. е концентриран препарат за безконтактно измиване на леки и товарни автомобили. Отстранява лесно пътен прах, мръсотия, масло, следи от насекоми. Създава дълготрайна синя пяна, която се изплаква лесно. Съдържа антикорозионни добавки. Състав: ≥30% ..
228.29лв.
без ДДС:190.24лв.
Brand: GRASS® Модел: 800025
Активна пяна "Active Foam Dosatron" - 23 кг. е препарат за безконтактно измиване за дозиращи системи. Лесно премахва пътната мръсотия, прах, масло, следи от насекоми. Има умерено разпенване, лесно се отмива от повърхността. Не уврежда повърхности за боя и лак, пластмаси и части от сплави от цветни м..
239.18лв.
без ДДС:199.32лв.
Brand: GRASS® Модел: 800029
Активна пяна "Active Foam ECO" - 22 кг. е концентриран препарат за безконтактно измиване на леки и товарни автомобили. Отстранява лесно пътен прах, мръсотия, масло, следи от насекоми. Създава дълготрайна богата пяна, която лесно се отмива от повърхността. Не уврежда алуминиеви, никелирани повърхност..
145.25лв.
без ДДС:121.04лв.
Активна пяна "Active Foam Effect" - 1 л. Активна пяна "Active Foam Effect" - 1 л.
Изчерпано
Brand: GRASS® Модел: 113110
Активна пяна "Active Foam Effect" - 1 л.e супер пяна за безконтактно почистване. Концентриран, високо пенообразен, еднокомпонентен автохимичен продукт за безконтактно измиване на всякакви превозни средства. Лесно премахва пътната мръсотия, прах, масло, следи от насекоми. Създава дълготрайна богата п..
14.26лв.
без ДДС:11.88лв.
Показва 1 до 12 от 116 (10 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.