Меню
Your Cart

Обезмаслител за автомобили

Обезмаслител за автомобили
Обезмаслител за автомобили със силно обезмасляващо действие и универсално приложение. Той идеално почиства трайно замърсени с масла и греси части на автомобили, мотоциклети, камиони, селскостопанска техника  и всякакви други машини.  Може също да закупите от нашият сайт и отстраняване на насекоми.
Brand: GRASS® Модел: 110325
Почистващ препарат за дискове и следи от насекоми "Rim&Bug Cleaner" - 22,5 кг. е концентриран почистващ препарат на базата на ефективни компоненти и активни добавки. Предназначен за бързо и лесно отстраняване на остатъци от насекоми от каросерията и частите на автомобила, както и за почистване н..
163.25лв.
без ДДС:136.04лв.
Brand: GRASS® Модел: 110508
Препарат за почистване на двигател "Motor Cleaner" - 22.5 кг. е почистващ препарат предназначен за външно почистване на двигателния отсек (двигателя и неговите части) от маслени петна, грес, полепнал прах и други замърсители. Мощна алкална формула почиства и най-упоритите петна. Състав: ≥30% пр..
126.53лв.
без ДДС:105.44лв.
Brand: GRASS® Модел: 125220
Препарат за почистване на дискове и резервоари "Rust Cleaner" 5 кг. е силно концентриран киселинен детергент за почистване на джанти и алуминиеви резервоари от тежки замърсители, които не могат да се измият с автомобилен шампоан, като смоли, нефтени продукти, сажди, ръжда, както и прах от спирачни н..
39.06лв.
без ДДС:32.55лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.