Меню
Your Cart

Електродвигател Mazzoni 5,5 kW

Електродвигател Mazzoni 5,5 kW
Ново
Електродвигател Mazzoni 5,5 kW
Електродвигател Mazzoni 5,5 kW MMD
Електрическите двигатели Mazzoni са проектирани в съответствие с европейските директиви за енергийна ефективност. Висока ефективност. Вал на два лагера. Фланецът съдържа еластичен съединител.  
  • Едноредови сачмени лагери. Лагерите са уплътнени и предварително смазани с грес на литиева основа, работни температури от -25°C до +150°C
  • Термична защита в намотките - Електрическите защити на захранващата линия на двигателя може да не са достатъчни, за да осигурят защита от претоварване. Всъщност, ако условията на вентилация се влошат, двигателят ще прегрее, но електрическите условия няма да се променят. Този проблем може да бъде решен чрез инсталиране на защита на намотките.
  • Еластичен съединител - използва се като свързващ елемент между електродвигателя и валовете на помпата със стандартен фланец за предаване на движение. Нашите гъвкави съединители са подходящи за защита на двигатели и помпи чрез елиминиране на електрически разряд, явление, причинено от галваничен ток, който разрушава валове и лагери.
 
Спецификации
фаза 3
волт 230/400
Ампер 16/9,5
HP ( kW ) 7,5 ( 5,5 )
скорост на въртене 1450 ( rpm )
помпа Mazzoni MMD

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
0.00лв.
без ДДС: 0.00лв.
  • Stock: 8
  • Модел: 2.081.12.001
  • Тегло: 8.00кг
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.