Меню
Your Cart

Почистващ препарат след ремонт "Cement Remover" - 1л.

Почистващ препарат след ремонт "Cement Remover" - 1л.
Ново
Почистващ препарат след ремонт "Cement Remover" - 1л.
Почистващ препарат след ремонт "Cement Remover" - 1л.
Киселинен препарат за отстраняване на петна от цимент, бетон, ръжда, воден камък, варовик, солни отлагания и други замърсители, останали след строителство или ремонт. Използва се за измиване на повърхности при ремонт на сгради и конструкции, фасади, подове и стени в помещения, за почистване на оборудване за приготвяне и транспортиране на бетон, за външно и вътрешно измиване на оборудване и други киселинноустойчиви повърхности, на обекти и в строителната индустрия.

Състав:
≥30% пречистена вода; ≥15, но <30% смес от органични и неорганични киселини, вкл. солна киселина; ≥5%, но <15% инхибитор на корозията.

Начин на употреба:
1. Почистване на леки и средни замърсявания: концентратът се разрежда в съотношение 1:50-1:25 (20-40 ml/l) в зависимост от степента на замърсяване. Нанесете върху почистваната повърхност със спрей или гъба, разтъркайте с четка, ако е необходимо, и изплакнете с вода. 2. Почистване на упорити замърсявания и остатъци от цимент: използвайте концентрат или разредете с вода в съотношение 1:2-1:5 (200 - 500 ml/l). В случай на силно замърсяване повторете лечението. внимание! Силна киселина! Преди употреба проверете устойчивостта на повърхността на незабележимо място. Изплакнете обилно с вода 1-3 минути след нанасяне. Не оставяйте концентрата върху повърхността, без да го изплакнете. Да не се използва върху хромирани и емайлирани повърхности, цветни метали, мрамор, ламинат, паркет. Използвайте с повишено внимание върху керамика, гланцирани плочки, изкуствен и естествен камък. Използвайте стриктно по предназначение! ​​​​​​​

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
11.50лв.
без ДДС: 9.58лв.
  • Stock: 24
  • Модел: 125441
  • Тегло: 1.00кг
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.