Меню
Your Cart

Препарат за почистване на стъкла

Препарат за почистване на стъкла
Универсален концентриран препарат за почистване на стъкла, огледала, пластмаса, хром, кристал, керамика и порцеланови изделия. Може да се използва за почистване на екрана на монитора и телевизора, офис мебелите и магазинното оборудване. Придава антистатични свойства на повърхностите. Не оставя драскотини, ивици или петна, осигурява максимална видимост. Икономичен за използване. Може също да закупите от нашият сайт и вакса.
Brand: GRASS® Модел: 130101
Препарат за почистване на стъкла и огледала "Clean glass concentrate" - 5 кг. е универсален почистващ препарат за стъкло, огледала, пластмаса, хром, плочки. Не оставя петна, ивици, икономичен за използване. Придава на повърхностите антистатични свойства. Може да се използва в офиса за почистване на ..
38.80лв.
без ДДС:32.33лв.
Brand: GRASS® Модел: 133101
Препарат за почистване на стъкла и огледала "Clean glass" - 5 кг. е универсален почистващ препарат за стъкло, огледала, пластмаса, хром, плочки. Не оставя петна, ивици, икономичен за използване. Придава на повърхностите антистатични свойства. Може да се използва в офиса за почистване на мебели, обно..
12.36лв.
без ДДС:10.30лв.
Brand: GRASS® Модел: 110393
Препарат за почистване на стъкла и огледала "Clean glass" - 600 мл. е универсален почистващ препарат за стъкло, огледала, пластмаса и хром, кристал, керамика и порцелан. Може да се използва за почистване на екрана на монитора и телевизора, корпусни мебели и търговско оборудване. Придава на повърхнос..
8.16лв.
без ДДС:6.80лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.