Меню
Your Cart

Препарат за почистване на кожи

Препарат за почистване на кожи
Подхранващ препарат за почистване на изкуствена и естествена кожи. Дълбоко прониква и почиства кожата. Благодарение на съдържанието на ГЛИЦЕРИН, възстановява структурата, овлажнява и предпазва кожата от напукване. Предпазва кожата от ултравиолетовите лъчи и удължава живота й. Бързо изсъхва и не оставя мазни петна. Има приятен аромат. Подходящ е както за кожени салони, така и за дивани, столове, якета, чанти, обувки, колани, каишки за часовници и всякакви други изделия от кожа. Може също да закупите от нашият сайт и препарат за почистване на стъкла.
Brand: GRASS® Модел: 131100
Балсам за кожа "Leather Cleaner" - 1 л. е кондиционен крем за почистващи продукти от естествена и изкуствена кожа от всички нюанси. Прониква дълбоко в порите, почиствайки добре повърхността. Придава блясък, възстановява структурата, овлажнява, предпазва кожата от изсушаване и напукване. Предпазва тр..
22.98лв.
без ДДС:19.15лв.
Brand: GRASS® Модел: 110396
Препарат за почистване на естествена кожа "Leather Cleaner" - 600 мл. за деликатно почистване на кожа и текстил. Внимателно отстранява различни замърсители, без да уврежда естествената структура на материала. Подходяща за всички видове естествена кожа. Не изсушава кожата, освежава повърхността. Удъл..
10.12лв.
без ДДС:8.43лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.