Меню
Your Cart

Препарат за почистване на гуми и джанти

Препарат за почистване на гуми и джанти
Нашият професионален препарат за почистване на гуми и джанти е на силиконова основа и е за почистване и полиране на гуми и други гумени автомобилни части. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Предотвратява проникването на вода, като по този начин предпазва от корозия и бързо стареене. През зимата може да се използва за защита на уплътненията на вратите и капака на багажника от замръзване.  Може също да закупите от нашият сайт и препарат за почистване на интериора.
Brand: GRASS® Модел: 125100
Лак за гуми "Black brilliance" - 1 кг. е професионален продукт на силиконова основа за почистване и полиране на гуми и други гумени части на автомобила. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Не позволява проникване на вода, като по този начин предпазва от корозия и ..
31.46лв.
без ДДС:26.22лв.
Лак за гуми "Black brilliance" - 5 кг.
Изчерпано
Brand: GRASS® Модел: 125101
Лак за гуми "Black brilliance" - 5 кг. е професионален продукт на силиконова основа за почистване и полиране на гуми и други гумени части на автомобила. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Не позволява проникване на вода, като по този начин предпазва от корозия и ..
149.46лв.
без ДДС:124.55лв.
Brand: GRASS® Модел: 110398
Лак за гуми "Black Gel" - 250 мл. е гел състав за полиране на гуми, както и други гумени продукти на автомобила. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък с ефект на мокри гуми, не привлича прах. Предпазва от напукване и UV излагане. Състав: ≥30% органични разтворители, ..
14.74лв.
без ДДС:12.28лв.
Brand: GRASS® Модел: 125231
Лак за гуми "Black Rubber" - 5,5 кг. е професионална смес на водна основа за почистване и полиране на гуми и други гумени автомобилни части. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Предпазва от напукване, стареене и обезцветяване. Придава на повърхността антистатични ..
57.46лв.
без ДДС:47.88лв.
Brand: GRASS® Модел: 121100
Лак за гуми "Black rubber" - 1 л. е професионална смес на водна основа за почистване и полиране на гуми и други гумени автомобилни части. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Предпазва от напукване, стареене и обезцветяване. Придава на повърхността антистатични сво..
13.92лв.
без ДДС:11.60лв.
Brand: GRASS® Модел: 121201
Лак за гуми "Tire Polish" - 1 л. е професионален концентриран състав за полиране на гуми, както и други гумени продукти на автомобила. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък с ефекта на мокри гуми. Предпазва от напукване и UV излагане. Състав: нейонни повърхностно акт..
22.66лв.
без ДДС:18.88лв.
Brand: GRASS® Модел: 125232
Препарат за почистване на джанти "Disk" - 5,9 кг.e kонцентриран киселинен препарат за почистване на джанти и други продукти от леки сплави. Бързо и ефективно премахва праха от спирачните накладки, сажди, ръжда, масло, катран и други замърсители по пътищата. Състав: вода, повърхностно активни в..
64.20лв.
без ДДС:53.50лв.
Brand: GRASS® Модел: 110383
Препарат за почистване на дискове "Disk Cleaner" - 600 мл. е готов за употреба алкален почистващ препарат за гуми. Отстранява лесно пътен прах, мръсотия, масло, следи от насекоми. Изплаква се лесно от повърхността, без да уврежда покритията от цветни сплави. Състав: ≥30% вода, <5%: анионни повърх..
11.38лв.
без ДДС:9.48лв.
Brand: GRASS® Модел: 110399
Силикон за гуми "Black brilliance" - 600 мл. Професионален продукт на силиконова основа за почистване и полиране на гуми, както и други гумени части на автомобила. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Не позволява проникване на вода, като по този нач..
27.12лв.
без ДДС:22.60лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.