Меню
Your Cart

Отстраняване на насекоми

Отстраняване на насекоми
Препарат за отстраняване на насекоми и петната оставени от тях върху лаковото покритие на автомобила. Особенно актуален за летния сезон. Благодарение на специалните си съставки, лесно отстранява насекомите от предното стъкло, бронята, капака, решетките, радиатора и др.  Може също да закупите от нашият сайт и подсушители на автомобили.
Brand: GRASS® Модел: 110510
Препарат за почистване на дискове и следи от насекоми "Rim&Bug Cleaner" 22,5kg Концентриран почистващ препарат на базата на ефективни компоненти и активни добавки. Предназначен за бързо и лесно отстраняване на остатъци от насекоми от купето и частите на автомобила, както и за почистване на джан..
268.18лв.
без ДДС:223.48лв.
Brand: GRASS® Модел: 118100
Средство за премахване на следи от насекоми "Mosquitos Cleaner" - 1л. е проектиран за бързо и лесно отстраняване на остатъци от насекоми от стъклени, пластмасови и хромирани брони, качулка, решетки на радиатора. Има висока почистваща способност. Състав: вода, повърхностноактивни вещества, активни до..
14.89лв.
без ДДС:12.41лв.
Brand: GRASS® Модел: 118101
Средство за премахване на следи от насекоми "Mosquitos Cleaner" - 5кг. е проектиран за бързо и лесно отстраняване на остатъци от насекоми от стъклени, пластмасови и хромирани брони, качулка, решетки на радиатора. Има висока почистваща способност. Състав: вода, повърхностноактивни вещества, активни д..
43.90лв.
без ДДС:36.58лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.