Меню
Your Cart

Отстраняване на насекоми

Отстраняване на насекоми
Препарат за отстраняване на насекоми и петната оставени от тях върху лаковото покритие на автомобила. Особенно актуален за летния сезон. Благодарение на специалните си съставки, лесно отстранява насекомите от предното стъкло, бронята, капака, решетките, радиатора и др.  Може също да закупите от нашият сайт и подсушители на автомобили.
Brand: GRASS® Модел: 110510
Препарат за почистване на дискове и следи от насекоми "Rim&Bug Cleaner" 22,5kg Концентриран почистващ препарат на базата на ефективни компоненти и активни добавки. Предназначен за бързо и лесно отстраняване на остатъци от насекоми от купето и частите на автомобила, както и за почистване на джант..
163.26лв.
без ДДС:136.05лв.
Brand: GRASS® Модел: 118100
Средство за премахване на следи от насекоми "Mosquitos Cleaner" - 1 л. е предназначен за бързо и лесно отстраняване на остатъци от насекоми от стъклени, пластмасови и хромирани брони, капак, радиаторни решетки. Има висока почистваща способност. Състав: вода, повърхностно активни вещества, активни ..
14.89лв.
без ДДС:12.41лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.