Меню
Your Cart

Водогреен котел

Водогреен котел
Този вид дизелов котел са стоманени подови двуконтурни котли, предназначени за използване с въздушна горелка, като освен това имат възможност за инсталиране на няколко котела в каскада. Предвидена е и работа на котли ACV Heat Master  на течно гориво. Веригата за гореща вода е направена на принципа "резервоар в резервоара". Бойлерът за гореща вода ACV HM 60 N(ACV Heat Master) е изработен от неръждаема стомана. Отоплителният кръг е предназначен за свързване към отоплителни системи. Втората верига е предназначена за свързване към системи за топла вода. Вграден резервоар от неръждаема стомана за битова гореща вода. Горивната камера, измита от охлаждащата течност, се намира в долната част на този дизелов котел . Димните тръби са разположени вертикално и могат да бъдат оборудвани с турболизатори.Изолация на тялото от полиуретанова пяна. Корпусът на котела е изработен от стоманени листове с червен цвят.
Brand: ACV Модел: ACV HM 60 N
  Универсален котел ACV HM 60 N, Белгия с вграден бойлер от неръждаема стомана с отоплителна мощност Qот=107.0 кW, производство на БГВ при Δt = 30 oC 3172 l/h Boiler Heat Master 60 N (Hit Master 60 N) - стоманен двуконтурен подов котел за горелка под налягане. Веригата за г..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.