Меню
Your Cart

Разменни машини

Разменни машини
Разменни машини

Машината приема монети от 10,20,50,1лв и 2 лв, банкноти от 5,10 и 20лв! Може да продава жетони и да връща ресто в монети по 1 лв!
Може и само да разваля пари!
Банкнотника събира до 300 копюра, а хопърите за монети и жетони по 1000бр (общо 2000)! Може да се ползват и двата хопъра само за монети или само за жетони или по отделно всеки!
Brand: CarwashBubbles Модел: CH2.0
Машина за продажба на жетони Устройствата от този тип набират все по-голяма популярност и значително улесняват функционирането на обектите на самообслужване и увеличават човекопотока. Машината CH2.0 е предназначена автономно да продава жетони там, където те са необходими. Проектирана е так..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Brand: CarwashBubbles Модел: COINS_S
Машина за разваляне на банкноти Този тип машина е предназначена да подсигури наличието на монети, там където те са често необходими (в обекти на самообслужване). С компактния си размер и внимателно подбрани компоненти, машината е напълно функционална да бъде 100% полезна и в услуга на мястото, къдет..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Brand: CarwashBubbles Модел: COINS-CH2.0
Машина за разваляне на банкноти и уедряване на монети Този тип устройства са изключително удобни за крайния потребител, в случай на необходимост от монети за ползване услугите в обект на самообслужване. Машината е проектирана да разваля банкноти или да уедрява монети, като подава еднотипни монети н..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.