Меню
Your Cart

Помпи високо налягане

Помпи високо налягане
Буталните помпи високо налягане са обемни помпи. Буталната помпа за високо налягане се състои от механична част и хидравлична част. Характеристиките на буталните помпи за високо налягане HAWK включват: - Двойни уплътнения на всяка помпена единица с междинна камера за ниско налягане, за да поддържат уплътненията на изпомпваната вода охладени и смазвани. Тази система също така позволява всяко изтичане през уплътнението за високо налягане, ако е износено, да бъде върнато обратно в обращение. - Синтеровани бутала от изключително твърд керамичен материал. - Биелни пръти от специални сплави с нисък коефициент на триене, висока устойчивост на износване и високи противозадирни свойства. - Структурата на хидравличната секция, проектирана да опрости рутинната поддръжка (смяна на уплътненията и смукателните/нагнетателните клапани).
Brand: Annovi Reverberi Модел: 20638
Помпа високо налягане Annovi Reverberi RK 15.20 H N  Помпа за почистване с високо налягане HRK 15/20 е най-високопроизводителният модел в гамата RK. Машината работи с трифазен ток, има впечатляващ воден поток от 1500l/h и е синоним на висока издръжливост. Всички компоненти са проектирани ..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Brand: HAWK Модел: HAWK NMT 1520
Помпа високо налягане HAWK 15/20  Помпите NMT-CW могат да работят при максимално налягане от 200 бара и температура на водата до 65°C. Тази версия е перфектен избор за монтиране на автомивки на самообслужване, както и професионални миещи машини под високо налягане, където е необходимо да ..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.