Меню
Your Cart

Монетни устройства

Монетни устройства
Тези монетни устройства са подобрени само преди няколко месеца от италиански инженери и програмисти, разработвайки нова платка и чист малък превключвател, който лесно и бързо превключва вашия механизъм за монети от един режим на протокол в друг. И за да работите с монети и тяхната поддръжка, вече не е необходимо да отделяте много време и усърдие, магическият превключвател на протокола на мултипротоколния монетоприемник ще слуша вашето едно движение. Благодарение на магнитни и оптични сензори, както и на иновативни методи за разпознаване. Монетоприемникът AL66 осигурява надеждно приемане на монети. Разпознава своята автентичност по 13 параметъра. Това ще предпази от фалшификати. Монетоприемникът AL66 е изработен от висококачествени полимери за издръжливост и надеждна, безпроблемна работа. Никога досега работата с монети не е била толкова бърза и лесна! Също така в новия ни монетоприемник захранването е подобрено. Сега той стана много по-устойчив на падане на напрежението и влажност на въздуха. 
Brand: Alberici Модел: AA-0901
Капак за монетен механизъм K може лесно да се сглоби на всички пластмасови или метални предни слотове за монети, модел K. Реализиран от поликарбонат, той е идеален за приложения на открито и предпазва слотовете за монети от увреждащи атмосферни агенти, пръски вода и фин прах. Може да се сглобява на ..
48.00лв.
без ДДС:40.00лв.
Brand: Alberici Модел: KP
Лицев панел за монетен механизъм за монети 66х158 мм, в черен цвят поликарбонат, с бели профили. Съвместим с електронни монетни селектори Alberici, версия K. KP предните слотове за монети са изпълнени от поликарбонат с модерен дизайн и елегантен стил. Слотът за въвеждане на монети е добре завършен о..
30.00лв.
без ДДС:25.00лв.
Brand: Alberici Модел: Alberici AL66
Монетен механизъм AL66 с усъвършенствани системи против измами, индуктивен оптичен сензор и механични защити за сигурност. Безспорно качество и гъвкавост благодарение на 4 налични механични конфигурации. Настроени за български монети: 2лв., 1лв., 50ст., 20ст., 10ст., 5ст. По избор на клиента може ..
300.00лв.
без ДДС:250.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.