Меню
Your Cart

Дозиращи помпи и системи

Дозиращи помпи и системи

Дозиращи помпи за измиващи препарати и вакси

  • Помпите за подаване на препаратите в автомивките най-често са мембранни дозиращи с ръчно или автоматично дозиране на флуида. Дебита на дозиращата помпа зависи от концентрацията на препарата който се дозира, но най-често това е до 5л/час и налягане до 8 bar.
  •  Ръчно дозиране на дебита:
    Този тип помпи имат въртящ бутон който е разграфен от 0 до 10 и отговарят на обхвата на помпата. Веднъж настроена помпата ще дава винаги определеният дебит без значение от потока на водата в който дозира. 

  • Автоматично регулиране на дебита:
    Помпите с електронен блок позволяват по прецизно дозиране – като регулирането на дебита може да се извърши чрез външен сигнал – или от импулсен водомер или от друго електронно устройство – PLC което да регулира дебита посредством токов (0/4-20мА)  или напреженов (0-10V) сигнал.

Brand: AQUA Модел: AQUA HC151+
Дозираща помпа AQUA HC151+   Описание Подсилен корпус от PP за работа в агресивна среда Монтаж на стена с фиксираща скоба за стена, включена в инсталационния комплект Възможност за избор на желаната производителност измежду 3 различни модела. Двойно регулиране на импулсите 0-100% ..
420.00лв.
без ДДС:350.00лв.
Brand: AQUA Модел: PP-GL-DT
Комплект клапани за HC150 DT Комплект клапани за дозиращи помпи AQUA HC150  PP-GL-DT..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Brand: AQUA Модел: PP-GL-VT
Комплект клапани за HC150 VT Комплект клапани за дозиращи помпи AQUA HC150 VT PP-GL-VT..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.