Меню
Your Cart

NPN Electronics

Brand: NPN Electronics Модел: NPN-CH2.0
Машина за продажба на жетони Устройствата от този тип набират все по-голяма популярност и значително улесняват функционирането на обектите на самообслужване и увеличават човекопотока. Машината NPN-CH2.0 е предназначена автономно да продава жетони там, където те са необходими. Проектирана е..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Brand: NPN Electronics Модел: NPN-COINS_S
Машина за разваляне на банкноти Този тип машина е предназначена да подсигури наличието на монети, там където те са често необходими (в обекти на самообслужване). С компактния си размер и внимателно подбрани компоненти, машината е напълно функционална да бъде 100% полезна и в услуга на мястото, къдет..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Brand: NPN Electronics Модел: NPN-COINS-CH2.0
Машина за разваляне на банкноти и уедряване на монети Този тип устройства са изключително удобни за крайния потребител, в случай на необходимост от монети за ползване услугите в обект на самообслужване. Машината е проектирана да разваля банкноти или да уедрява монети, като подава еднотипни монети н..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.