Меню
Your Cart

KARCHER

KARCHER
Karcher e водещ лидер на пазара в световен мащаб в производството на технологиите за почистване. Продуктовата гама на компанията беше разширена и сега обхваща цялата област на почистване като професионални водоструйки , качествени прахосмукачки, както и Karcher self самообслужване. За пълното окомплектоване Ви предлагаме широка гама резервни части и аксесоари Karcher.
В професионалното почистване е необходимо да се извършват множество различни задачи, всяка от които с индивидуални изисквания, тях KARCHER решава безпроблемно чрез своите уреди. За малки и големи фирми, за промишлени предприятие, гастрономи и супермаркети, за градината и за селскостопанския двор - KARCHER ще Ви предложи вярното решение за трайно почистване с грижа към природната среда. Тук се предлагат популярните професионални водоструйки , пароструйки  и  множество други ефективни и енергоспестяващи уреди за почистване.
Brand: Karcher Модел: 1.367-306.0
Водоструйка под високо налягане HD 6/15-4 Classic е монофазен модел с максимална мощност и воден поток 600 l/h: лесният за употреба HD 6/15-4 Classic е синоним на лекота на използване, компактни размери, лек дизайн и висока ефективност на почистване, както и рентабилност. Висококачествените компонен..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Brand: Karcher Модел: 1.367-315.0
Водоструйка под високо налягане HD 9/18-4 Cage Classic с воден обем около 900 литра на час е най-мощната почистваща машина под високо налягане в гамата HD Cage Classic. Tази трифазна машина с 4-полюсен двигател е проектирана за непрекъсната работа и максимална ефективност на почистване и разполага с..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Brand: Karcher Модел: 0.300-352.0
Прахосмукачка за самообслужване Karcher SB 1 е с висока производителност, ведно с удобство при работа и иновативен дизайн. Системата за автоматично почистване на филтъра Tact осигурява максимална мощност на засмукване през цялото време. Иновативната функция за прибиране на смукателния маркуч със стр..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Brand: Karcher Модел: 0.300-353.0
Прахосмукачка за самообслужване Karcher SB 2 предлага на вашето внимание двойната работна станция за самообслужване на SB. Прахосмукачка SB 2 може да се похвали с отлични стойности на производителността, ведно с удобство при работа и иновативен дизайн. Системата за автоматично почистване на фил..
0.00лв.
без ДДС:0.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.