Меню
Your Cart

Почистващи препарати за табла и пластмасови детайли

Почистващи препарати за табла и пластмасови детайли
Предлагаме да закупите лак за автомобилна пластмаса, който е подходящ както за професионална употреба, така и за използване в личен гараж. Интериорът на всеки автомобил е декориран с пластмаса, гума, може да има дървени елементи, които бързо се покриват с прах, губят първоначалния си блясък и цвят. Бързо отстранете мръсотията от текстурираната повърхност на тези материали с нашия автомобилен лак, който можете да поръчате и закупите в каталога на онлайн магазин.

Характеристики на почистващия препарат за пластмаса на интериора на автомобила

Препаратът се нанася лесно, достатъчно е да се нанесе или върху повърхността, която трябва да се почисти, или върху гъба и да се втрие. Предлага се в различни опаковки, което ви позволява да изберете най-подходящата в зависимост от обема на използване на продукта. Използването на лак за пластмаса от драскотини ви позволява да:
  • бързо премахване на прах и мръсотия;
  • удължете периода между почистването, благодарение на антистатичните свойства, което намалява скоростта на утаяване на прах върху повърхността;
  • възстановяване на блясъка и оригиналния цвят на пластмасовите повърхности;
  • получете приятна миризма в купето след почистване;
  • премахване на малки драскотини.
Brand: GRASS® Модел: 110388
Гланцов лак за кожа, гума и пластмаса "Polyrole Shine" - 600 мл. е професионален лак с висок гланц за арматурни табла, небоядисани брони, гуми, за почистване и полиране на пластмаса, кожа, дърво, винил и гума. Запазва оригиналния си цвят, не оставя мазни петна, предотвратява утаяването на прах и при..
17.16лв.
без ДДС:14.30лв.
Brand: GRASS® Модел: 110403
Експресен лак за полиране "Express Polish" - 600 мл. се грижи за каросерията на автомобила от всякакъв цвят. Бързо и лесно възстановява блясъка на боята и освежава матовите части на тялото. Специалните компоненти, които съставляват продукта, защитават повърхността и отблъскват водата, ускорявайки пр..
10.66лв.
без ДДС:8.88лв.
Brand: GRASS® Модел: 120107-4
Препарат за почистване на пластмаса "Dashboard Cleaner" ванилия - 750 мл. е професионален състав за полиране и придаване на лъскав блясък на пластмасови, кожени и гумени елементи от интериора на автомобила. Може да се използва като лубрикант в малки механизми и за полиране на гуми. Предотвратява поя..
19.80лв.
без ДДС:16.50лв.
Brand: GRASS® Модел: 120107-1
Препарат за почистване на пластмаса "Dashboard Cleaner" лимон - 750 мл. е професионален състав за полиране и придаване на лъскав блясък на пластмасови, кожени и гумени елементи от интериора на автомобила. Може да се използва като лубрикант в малки механизми и за полиране на гуми. Предотвратява поява..
19.80лв.
без ДДС:16.50лв.
Brand: GRASS® Модел: 120107-2
Препарат за почистване на пластмаса "Dashboard Cleaner" череша - 750 мл. е професионален състав за полиране и придаване на лъскав блясък на пластмасови, кожени и гумени елементи от интериора на автомобила. Може да се използва като лубрикант в малки механизми и за полиране на гуми. Предотвратява появ..
19.80лв.
без ДДС:16.50лв.
Brand: GRASS® Модел: 120107-5
Препарат за почистване на пластмаса "Dashboard Cleaner" ябълка - 750 мл. е професионален състав за полиране и придаване на лъскав блясък на пластмасови, кожени и гумени елементи от интериора на автомобила. Може да се използва като лубрикант в малки механизми и за полиране на гуми. Предотвратява появ..
21.25лв.
без ДДС:17.71лв.
Brand: GRASS® Модел: 110267
Препарат за табло Ванилия "Polyrole Matte" - 500 мл. е професионален матов лак за обработка на табла, небоядисани брони, гуми, за почистване и полиране на кожа, дърво, винил, пластмаса и гума, не оставя мазни петна, предотвратява утаяването на прах, придава матов блясък, има приятен аромат. Състав: ..
11.74лв.
без ДДС:9.78лв.
Brand: GRASS® Модел: 110395
Препарат за табло ванилия "Polyrole Matte" - 600 мл. за обработка на табла, небоядисани брони, гуми, за почистване и полиране на продукти от кожа, винилово дърво, пластмаса и каучук, не оставя мазни петна, предотвратява утаяването на прах придава матов блясък, има приятен аромат. Съединение: вода, п..
9.53лв.
без ДДС:7.94лв.
Brand: GRASS® Модел: 110394
Препарат за табло грозде "Polyrole Matte" - 600 мл.за обработка на табла, небоядисани брони, гуми, за почистване и полиране на продукти от кожа, винилово дърво, пластмаса и каучук, не оставя мазни петна, предотвратява утаяването на прах придава матов блясък, има приятен аромат. Съединение: вода, пол..
9.53лв.
без ДДС:7.94лв.
Препарат за табло Дъвка "Polyrole Matte" - 600 мл
Изчерпано
Brand: GRASS® Модел: 110428
Препарат за табло Дъвка "Polyrole Matte" - 600 мл. е професионален матов лак за табла, небоядисани брони, гуми, за почистване и полиране на кожа, дърво, винил, пластмаса и каучук. Запазва оригиналния цвят, не оставя мазни петна, предотвратява утаяването на прах, придава матов блясък. Проду..
12.94лв.
без ДДС:10.78лв.
Препарат за табло Ябълка "Polyrole Matte" - 600 мл.
Изчерпано
Brand: GRASS® Модел: 110426
Препарат за табло Ябълка "Polyrole Matte" - 600 мл. е професионален матов лак за табла, небоядисани брони, гуми, за почистване и полиране на кожа, дърво, винил, пластмаса и каучук. Запазва оригиналния цвят, не оставя мазни петна, предотвратява утаяването на прах, придава матов блясък. Прод..
12.94лв.
без ДДС:10.78лв.
Препарат за табло Ягода "Polyrole Matte" - 600мл.
Изчерпано
Brand: GRASS® Модел: 110427
Препарат за табло Ягода "Polyrole Matte" - 600 мл. е професионален матов лак за табла, небоядисани брони, гуми, за почистване и полиране на кожа, дърво, винил, пластмаса и каучук. Запазва оригиналния цвят, не оставя мазни петна, предотвратява утаяването на прах, придава матов блясък. Проду..
12.94лв.
без ДДС:10.78лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.