Меню
Your Cart

Почистващи препарати за стъкла

Почистващи препарати за стъкла
Предлагаме препарат за почистване на автомобилни стъкла, с който можете бързо и ефективно да премахнете всякакви замърсявания от стъклото и оптиката на вашия автомобил. Нашите продукти са с професионално качество, поради което са предназначени както за собственици на автомобили, които сами се грижат за автомобилите си, така и за автомивки.

Какъв препарат за почистване на автомобилни стъкла предлагаме

В каталога на нашия онлайн магазин има няколко вида продукти, които да изберете по най-подходящия по отношение на свойства, обем и цена. Може да изберете:
  • концентриран продукт в икономични кутии на алкохолна основа, без да оставя следи;
  • препарат за почистване на автомобилни стъкла от насекоми и други трудноотстраними петна;
  • малки бутилки от 250 и 500 ml с удобен спрей, който ще ви позволи да почистите стъклото в гаража или на пътя;
  • специален летен почистващ препарат за предно стъкло Mosquitos Cleaner , с който можете да премахнете петна от насекоми, попаднали върху предното стъкло, без дори да спирате движението.
Brand: GRASS® Модел: NF-04
Защитен агент "Nano Force" - 250 мл. действа като запълва микропори и микропукнатини в стъклото, образувайки невидим филм. Дъждът и мръсотията не остават върху предното стъкло, търкаляйки се от третираната повърхност. При скорост от 80 км/ч или повече използването на чистачки е минимално. Повишава б..
36.06лв.
без ДДС:30.05лв.
Brand: GRASS® Модел: 135250
Защитно средство "Antirain" - 250 мл.е препарат отблъскващ вода и мръсотия за стъкло, огледала, автомобилни фарове и всякакви други стъклени повърхности. Запълва микропори и микропукнатини в стъклото, образувайки невидим филм. Дъждът и мръсотията лесно се търкалят от повърхността, през зимата предот..
18.88лв.
без ДДС:15.73лв.
Brand: GRASS® Модел: 800440
Защитно средство "Antirain" - 250 мл. е отблъскващ вода и мръсотия за стъкло, автомобилни фарове и всякакви други стъклени повърхности. Запълва микропорите и микропукнатини в стъклото, образувайки невидим филм. Дъждът и калта лесно се търкалят от повърхността, през зимата предотвратява образуванет..
18.32лв.
без ДДС:15.27лв.
Brand: GRASS® Модел: 110104
Лятна течност за измиване на предното стъкло "Mosquitos Cleaner" (суперконцентрат) (бутилка от 250 ml) е високо концентрираната и е предназначена за почистване на стъкла през лятото. Ефективно премахва белези от насекоми, смола от дървесни пъпки, сол, петна от масло и други замърсявания по пътищата...
9.08лв.
без ДДС:7.57лв.
Brand: GRASS® Модел: 110393
Препарат за почистване на стъкла и огледала "Clean glass" - 600 мл. е универсален почистващ препарат за стъкло, огледала, пластмаса и хром, кристал, керамика и порцелан. Може да се използва за почистване на екрана на монитора и телевизора, корпусни мебели и търговско оборудване. Придава на повърхнос..
8.16лв.
без ДДС:6.80лв.
Brand: GRASS® Модел: 110401
Средство за стъкла и огледала "Antirain" - 600 мл. с водо-и мръсотия отблъскващ агент за прозорци, огледала, автомобилни фарове и всякакви други стъклени повърхности. Запълва микропорите и микропукнатини в стъклото, образувайки невидим филм. Дъждът и мръсотията лесно се търкалят от повърхността, пре..
33.42лв.
без ДДС:27.85лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.