Меню
Your Cart

Почистващи препарати за стъкла

Почистващи препарати за стъкла
Почистващи препарати за стъкла
Универсален концентриран почистващ препарат за стъкла, огледала, пластмаса, хром, кристал, керамика и порцеланови изделия. Може да се използва за почистване на екрана на монитора и телевизора, офис мебелите и магазинното оборудване. Придава антистатични свойства на повърхностите. Не оставя драскотини, ивици или петна, осигурява максимална видимост. Икономичен за използване
Защитен агент "Antifog" - 250 мл.
Изчерпано
Brand: GRASS® Модел: 154250
Защитен агент "Antifog" - 250 мл. е средство против замъгляване на автомобилни стъкла и огледала. Състав: диметикон, бутил гликол, изопропанол, вода, багрило. Начин на употреба: 1. Преди обработка почистете стъклото с Clean Glass. 2. Напръскайте продукта върху стъклото и разпределете равномерно по п..
5.02лв.
без ДДС:4.18лв.
Brand: GRASS® Модел: NF-04
Защитен агент "Nano Force" - 250 мл. действа като запълва микропори и микропукнатини в стъклото, образувайки невидим филм. Дъждът и мръсотията не остават върху предното стъкло, търкаляйки се от третираната повърхност. При скорост от 80 км/ч или повече използването на чистачки е минимално. Повишава б..
36.06лв.
без ДДС:30.05лв.
Brand: GRASS® Модел: 135250
Защитно средство "Antirain" - 250 мл.е препарат отблъскващ вода и мръсотия за стъкло, огледала, автомобилни фарове и всякакви други стъклени повърхности. Запълва микропори и микропукнатини в стъклото, образувайки невидим филм. Дъждът и мръсотията лесно се търкалят от повърхността, през зимата предот..
17.99лв.
без ДДС:14.99лв.
Brand: GRASS® Модел: 800440
Защитно средство "Antirain" - 250 мл. е отблъскващ вода и мръсотия за стъкло, автомобилни фарове и всякакви други стъклени повърхности. Запълва микропорите и микропукнатини в стъклото, образувайки невидим филм. Дъждът и калта лесно се търкалят от повърхността, през зимата предотвратява образуванет..
7.78лв.
без ДДС:6.48лв.
Лятна течност за измиване на предното стъкло "Mosquitos Cleaner" (концентрат) - 1 л.
Изчерпано
Brand: GRASS® Модел: 110103
Лятна течност за измиване на предното стъкло "Mosquitos Cleaner" (концентрат) (бутилка 1 л) е силно концентрирана и е предназначена за почистване на стъклата през лятото. Ефективно премахва следи от насекоми, смола от дървесни пъпки, сол, маслен филм и други замърсявания от пътя. Не оставя отблясъци..
4.67лв.
без ДДС:3.89лв.
Brand: GRASS® Модел: 110104
Лятна течност за измиване на предното стъкло "Mosquitos Cleaner" (суперконцентрат) (бутилка от 250 ml) е високо концентрираната и е предназначена за почистване на стъкла през лятото. Ефективно премахва белези от насекоми, смола от дървесни пъпки, сол, петна от масло и други замърсявания по пътищата...
9.08лв.
без ДДС:7.57лв.
Препарат за почистване на стъкла "Clean glass" - 1 л.
Изчерпано
Brand: GRASS® Модел: 800448
Препарат за почистване на стъкла "Clean glass" - 1 л. е универсален почистващ препарат за стъкло, огледала, пластмаса и хром, кристал, керамика и порцелан. Може да се използва за почистване на екрана на монитора и телевизора, корпусни мебели и търговско оборудване. Придава на повърхността антистатич..
6.78лв.
без ДДС:5.65лв.
Препарат за почистване на стъкла и огледала "Clean glass" - 250 мл.
Изчерпано
Brand: GRASS® Модел: 147250
Препарат за почистване на стъкла и огледала "Clean glass" - 250 мл. е универсален почистващ препарат за стъкло, огледала, пластмаса и хром, кристал, керамика и порцелан. Може да се използва за почистване на екрана на монитора и телевизора, корпусни мебели и търговско оборудване. Придава на повърхнос..
4.20лв.
без ДДС:3.50лв.
Brand: GRASS® Модел: 110393
Препарат за почистване на стъкла и огледала "Clean glass" - 600 мл. е универсален почистващ препарат за стъкло, огледала, пластмаса и хром, кристал, керамика и порцелан. Може да се използва за почистване на екрана на монитора и телевизора, корпусни мебели и търговско оборудване. Придава на повърхнос..
8.16лв.
без ДДС:6.80лв.
Средство за размразяване на ключалки и стъкла  "Defroster" - 500 мл.
Изчерпано
Brand: GRASS® Модел: 170105
Средство за размразяване на ключалки и стъкла "Defroster" - 500 мл. премахва сняг и лед от прозорци, фарове, огледала и автомобилни чистачки. Предотвратява образуването на лед и залепването на сняг. Размразява ключалки и уплътнения на вратите. Безвреден за автомобилната боя, както и за хромирани, пл..
12.04лв.
без ДДС:10.03лв.
Brand: GRASS® Модел: 110401
Средство за стъкла и огледала "Antirain" - 600 мл. с водо-и мръсотия отблъскващ агент за прозорци, огледала, автомобилни фарове и всякакви други стъклени повърхности. Запълва микропорите и микропукнатини в стъклото, образувайки невидим филм. Дъждът и мръсотията лесно се търкалят от повърхността, пре..
33.42лв.
без ДДС:27.85лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.