Меню
Your Cart

Почистващи препарати за кожи

Почистващи препарати за кожи
Предлагаме да закупите автомобилен кожен балсам, с който можете:
  • безопасно чиста кожена облицовка;
  • навлажнете покритието на естествена и изкуствена кожа;
  • предпазвайте продуктите от този материал от ултравиолетово лъчение;
  • възстановяване на естествения цвят на такова покритие.
Редовното използване на почистващ препарат за кожени салони ви позволява не само да поддържате колата си в подредено състояние, но и да осигурите привлекателен външен вид на кожените седалки, волан и тапицерия за дълго време.

Характеристики на използването на балсам за кожа в колата

Тази автохимия е предназначена както за професионална употреба в детайли или автомивка, така и за лична употреба, ако сте свикнали сами да се грижите за вашия автомобил. Ето защо имаме препарат за почистване на кожа за автомобили в различни формати на опаковка, в кутии, както и бутилки с удобен спусък за пръскане на състава върху гъба или микрофибърна кърпа. Съставът е лесен за използване, за това се нуждаете от:
  • разклатете препарата;
  • нанесете балсам за кожа върху гъба или кърпа;
  • внимателно втрийте състава в почистената област на кожата .
Преди да използвате продукта за първи път, препоръчваме да тествате ефекта му върху малка част от тапицерията, която не се набива на очи, за да сте сигурни, че продуктът не променя цвета си след третиране с този състав. Също така, този продукт е подходящ за грижа за всякакви кожени артикули, като чанти, кожени мебели и други продукти, покрити с естествена или еко кожа. Крем-балсамът съдържа естествени и изкуствени компоненти, които са в състояние цялостно да поддържат привлекателен външен вид. Инструментът осигурява лесно отстраняване на всякакъв вид замърсявания от кожени повърхности, тъй като прониква дълбоко в текстурата на материала.
Brand: GRASS® Модел: 110402
Балсам за почистване на кожа "Leather Cleaner Conditioner" - 600 мл. прониква дълбоко във времето, добре изчиства повърхността. Придава блясък, възстановява структурата. Перфектно овлажнява кожата, като я предпазва от изсушаване и напукване. Предпазва третираната повърхност от ултравиолетово лъчение..
13.75лв.
без ДДС:11.46лв.
Brand: GRASS® Модел: 110396
Препарат за почистване на естествена кожа "Leather Cleaner" - 600 мл. за деликатно почистване на кожа и текстил. Внимателно отстранява различни замърсители, без да уврежда естествената структура на материала. Подходяща за всички видове естествена кожа. Не изсушава кожата, освежава повърхността. Удъл..
10.12лв.
без ДДС:8.43лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.