Меню
Your Cart

Почистващи препарати за гуми и джанти

Почистващи препарати за гуми и джанти
Професионални почистващи препарати за гуми и джанти на силиконова основа за почистване и полиране на гуми и други гумени автомобилни части. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Предотвратява проникването на вода, като по този начин предпазва от корозия и бързо стареене. През зимата може да се използва за защита на уплътненията на вратите и капака на багажника от замръзване. 
Brand: GRASS® Модел: 152250
Лак за гуми "Black Brilliance" - 250 мл. е професионален продукт на силиконова основа за почистване и полиране на гуми и други гумени части на автомобила. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Не позволява проникване на вода, като по този начин предпазва от корозия ..
10.79лв.
без ДДС:8.99лв.
Brand: GRASS® Модел: 153250
Лак за гуми "Black rubber" - 250мл. е на водна основа за почистване и полиране на гуми и други гумени части на автомобила. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Предпазва от напукване, стареене и обезцветяване. Придава на повърхността антистатичен ефект. Състав: 30%..
6.00лв.
без ДДС:5.00лв.
Brand: GRASS® Модел: 110384
Лак за гуми "Black Rubber"- 600 мл. е полировка на водна основа за почистване и полиране на гуми и други гумени части на автомобила. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Предпазва от напукване, стареене и обезцветяване. Придава на повърхността антистатичен ефект. С..
5.77лв.
без ДДС:4.81лв.
Brand: GRASS® Модел: 110373
Препарат за почистване на джанти "Disk" - 600 мл. почиства следи от прах и ръжда и е безопасен за гума и боя. Състав: ≥30% пречистена вода;..
6.11лв.
без ДДС:5.09лв.
Brand: GRASS® Модел: 110399
Силикон за гуми "Black brilliance" - 600 мл. Професионален продукт на силиконова основа за почистване и полиране на гуми, както и други гумени части на автомобила. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Не позволява проникване на вода, като по този нач..
27.12лв.
без ДДС:22.60лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.