Меню
Your Cart

Почистващи препарати за гуми и джанти

Почистващи препарати за гуми и джанти
Професионални почистващи препарати за гуми и джанти на силиконова основа за почистване и полиране на гуми и други гумени автомобилни части. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Предотвратява проникването на вода, като по този начин предпазва от корозия и бързо стареене. През зимата може да се използва за защита на уплътненията на вратите и капака на багажника от замръзване. 
Brand: GRASS® Модел: 152250
Лак за гуми "Black Brilliance" - 250 мл. е професионален продукт на силиконова основа за почистване и полиране на гуми и други гумени части на автомобила. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Не позволява проникване на вода, като по този начин предпазва от корозия ..
10.79лв.
без ДДС:8.99лв.
Brand: GRASS® Модел: 153250
Лак за гуми "Black rubber" - 250мл. е на водна основа за почистване и полиране на гуми и други гумени части на автомобила. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Предпазва от напукване, стареене и обезцветяване. Придава на повърхността антистатичен ефект. Състав: 30%..
4.70лв.
без ДДС:3.92лв.
Brand: GRASS® Модел: 110384
Лак за гуми "Black Rubber"- 600 мл. е полировка на водна основа за почистване и полиране на гуми и други гумени части на автомобила. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Предпазва от напукване, стареене и обезцветяване. Придава на повърхността антистатичен ефект. С..
9.06лв.
без ДДС:7.55лв.
Brand: GRASS® Модел: 700670
Лак за гуми "Tire Polish" - 650 мл. с професионален състав в удобна форма на аерозол за полиране на гуми, както и други гумени продукти на автомобила. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък с ефекта на мокри гуми. Предпазва от напукване и UV излагане, има приятен аром..
13.44лв.
без ДДС:11.20лв.
Brand: GRASS® Модел: 110405
Почистващ препарат "Disk Cleaner Super" 600мл. почиства дискове на колела от жлези и силни замърсявания. Неутралната ph-формула на състава е безопасна както за джантите, така и за каросерията на автомобила. Disk Cleaner Super е незаменим за премахване на упорития спирачен прах върху дискове, които н..
11.30лв.
без ДДС:9.42лв.
Brand: GRASS® Модел: 110373
Препарат за почистване на джанти "Disk" - 600 мл. почиства следи от прах и ръжда и е безопасен за гума и боя. Състав: ≥30% пречистена вода;..
6.10лв.
без ДДС:5.08лв.
Brand: GRASS® Модел: 110399
Силикон за гуми "Black brilliance" - 600 мл. Професионален продукт на силиконова основа за почистване и полиране на гуми, както и други гумени части на автомобила. Възстановява черния цвят, обновява повърхността, придава лъскав блясък. Не позволява проникване на вода, като по този нач..
21.91лв.
без ДДС:18.26лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.