Меню
Your Cart

Почистващи препарати за двигатели

Почистващи препарати за двигатели
Препарат за почистване на двигатели е произведен на базата на ефективни детергенти и активни добавки. Предназначен за почистване на блока и частите на двигателя  от петна от масло, капки мазнини, залепен прах и друга пътна мръсотия. Мощната алкална формула премахва дори най - упоритите замърсявания. Може също да закупите от нашият сайт и препарат за почистване на гуми и джанти.
Brand: GRASS® Модел: 110385
Препарат за почистване на двигател "Engine Cleaner" - 600 мл. е средство за почистване с висока пяна, което не съдържа алкали. Предназначен за почистване на блока на двигателя и частите на двигателя от петна от масло, капки грес, полепнал прах, насекоми и други замърсявания от пътя. Нова безалкална ..
5.28лв.
без ДДС:4.40лв.
Brand: GRASS® Модел: 110442
Препарат за почистване на двигател "Motor Cleaner" - 600 мл.е почистващ препарат произведен на базата на ефективни почистващи компоненти и активни добавки. Предназначен е за външно почистване на двигателния отсек (двигателя и неговите части) от маслени петна, грес, полепнал прах и други замърси..
9.28лв.
без ДДС:7.73лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.