Меню
Your Cart

Аксесоари

Аксесоари
Предлагаме широка гама от продукти и аксесоари за организиране на професионална грижа за вашия автомобил, които могат да бъдат класифицирани като съпътстващи или спомагателни. Например, предлагаме кърпи за автомобили, чието използване не само значително подобрява качеството на грижата за автомобила с помощта на нашите професионални продукти за грижа за автомобила, но и опростява тази процедура. В каталога на нашите продукти можете да изберете почистващ материал от различни видове и цели, който ще бъде незаменим както за самообслужване на вашия автомобил, така и за услуги, които предоставят автомивка или детайлни услуги.

Характеристики на нашите аксесоари за грижа за автомобила

В каталога на нашия онлайн магазин можете да изберете и закупите продукти, които значително улесняват грижата за вашия автомобил:
  • микрофибърни кърпи, импрегнирани със специален състав за автомобили, позволяващи бързо почистване на различни видове повърхности в купето;
  • универсални кърпи за грижа за автомобила на ролки, които винаги трябва да имате в жабката на колата си;
  • микрофибърни и велурени кърпи за многократна употреба, които не оставят ивици при използване на различни козметични и почистващи състави;
  • хавлиени кърпи за бързо подсушаване на автомобила след измиване;
  • хартия за почистване, незаменима в професионалния автосервиз;
  • няколко вида гъба от различни материали, които са оптимално подходящи за нанасяне на автохимия, както и ръчно измиване на автомобила и грижа за неговите повърхности.
Brand: GRASS® Модел: IT-0326
Автомобилна гъба полиуретанова пяна " Macroporous sponge " с размер: 19,5*12,5*7см. Структурата на материала ви позволява да защитите повърхността на боята на автомобила от абразивното действие на пясъка. Размерът на клетката от пяна е по-голям от размера на пясъчното зърно. Поради то..
10.38лв.
без ДДС:8.65лв.
Brand: GRASS® Модел: IT-0352
Кърпа " WIPER SOFT " от 100% микрофибър 40*40 см. Микрофибърът е хигроскопичен, задържа добре замърсяванията и има повишена здравина. Може да се използва както суха, така и мокра...
8.42лв.
без ДДС:7.02лв.
Brand: GRASS® Модел: IT-0345
Кърпа от висококачествен изкуствен велур за бърсане на автомобили и почистване на помещения. Отлично абсорбира влагата, има дълъг експлоатационен живот, устойчив е на повечето химикали, не оставя ивици, издръжлив и еластичен. Произведено в Холандия. Плътност: 200 g/m2, Максимална суха абсорбция: 250..
12.52лв.
без ДДС:10.43лв.
Brand: Idrobase Модел: Idrobase Tornador ZX.7223-BK
Пистолет Idrobase Tornador е за дълбоко почистване на пластмаса, кожа, текстил и други повърхности на превозни средства и не само. Благодарение на мощния натиск на струя сгъстен въздух с почистващ препарат, дори най-недостъпните места могат да бъдат почистени бързо и ефективно - пукнатини, вентилаци..
288.00лв.
без ДДС:240.00лв.
Brand: GRASS® Модел: 125586
Почистващ препарат "Grill" Professional - 5,7 кг. е високоефективен алкален препарат за почистване на конвектомати, фурни, скари, печки, фритюрници, фритюрни уреди и прибори, фурни, аспиратори от устойчиви хранителни и органични замърсители: сажди, мазнини, сажди и изгоряла храна. Инструментът ..
45.31лв.
без ДДС:37.76лв.
Brand: GRASS® Модел: 125470
Почистващ препарат "Grill" Professional - 600 мл. е високоефективен алкален препарат за почистване на конвектомати, фурни, скари, печки, фритюрници, фритюрни уреди и прибори, фурни, аспиратори от устойчиви хранителни и органични замърсители: сажди, мазнини, сажди и изгоряла храна. Инструментът ..
13.75лв.
без ДДС:11.46лв.
Brand: GRASS® Модел: 125200
Препарат за почистване на килими "Carpet Cleaner" - 5,4 кг. е универсален нископенен концентрат за почистване на синтетични текстилни повърхности, килими, килими, платове и тапицерия на мека мебел от мазнини, улични битови и други органични замърсявания и петна. В концентрирана форма се използва кат..
32.16лв.
без ДДС:26.80лв.
Brand: GRASS® Модел: 125202
Препарат за почистване на килими "Carpet Foam Cleaner" - 5,4 кг. е универсален високопенлив концентрат за почистване на синтетични текстилни повърхности, килими, килими, платове и тапицерия на мека мебел от мазнини, улични битови и други органични замърсявания и петна. В концентрирана форма се изпол..
31.68лв.
без ДДС:26.40лв.
Brand: GRASS® Модел: 125573
Препарат за почистване на стъкла и огледала "Clean glass concentrate Professional" - 5 кг. е предназначен за премахване на замърсявания от различни видове повърхности: стъкло, огледала, пластмаса и хром, кристал, керамика и порцелан. Може да се използва за почистване на екрана на монитора и телевизо..
43.33лв.
без ДДС:36.11лв.
Brand: GRASS® Модел: 801012
Препарат за ръце "Vita Paste" - 500 мл. ефективно отстраняване от кожата на ръцете силни замърсявания от мазут, греси, животински, растителни и синтетични масла, нефтопродукти, сажди, органични багрила и изядени замърсявания. Полимерният абразив, който е част от пастата, нежно и дълбоко почиства кож..
7.63лв.
без ДДС:6.36лв.
Модел: 030136
дхдфхфх Силиконово перо за подсушаване и премахване на водата от автомобила. Размери: Дръжка: дължина- 31см., ширина- 4см. Силиконово перо:дължина-29,5см.,ширина-6см. Подходяща за многократна употреба. Подходяща за професионална употреба. Високо качество на изработка...
12.00лв.
без ДДС:10.00лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.