Меню
Your Cart

Автошампоани

Автошампоани
Автошампоан за безконтактно измиване и защита на боята на автомобила. Възстановява и придава блясък на повърхността на боята и лака, създава тънък защитен филм върху тялото, който предпазва от вода, замърсявания, заледяване. Обработената повърхност остава чиста по -дълго и се почиства лесно. Съставът остава върху тялото до 30 дни. При многократно нанасяне на наноагента продължителността на защитното покритие се увеличава. 
Характеристики на активен концентрат за пяна за безконтактно измиване 
Автомобилният шампоан за безконтактно измиване "Активна пяна" има мощен ефект срещу:
  • изсъхнала мръсотия и прах;
  • замърсяване с нефт;
  • следи от насекоми и други замърсители от биологичен характер.
В състава си активната пяна Grass за безконтактно измиване има компоненти, които предпазват от корозия, придавайки блясък на полирани повърхности. 
Доставя се като концентрат в литрова опаковка и в икономични туби, в които цената на активната пяна за безконтактно измиване е още по-ниска. 
Изберете в каталога на нашия онлайн магазин и купете активна пяна за безконтактна автомивка.
Brand: GRASS® Модел: 111100-2
Автошампоан "Auto Shampoo APPLE " с аромат на ябълка - 1 л. е произведен на базата на ефективни почистващи компоненти. Специалният състав ефективно почиства вкоренени замърсявания, сажди, петна от масло, сол и други тежки експлоатационни замърсители, осигурява полиращ ефект. Шампоанът за кола не дра..
4.86лв.
без ДДС:4.05лв.
Brand: GRASS® Модел: 111105-2
Автошампоан "Auto Shampoo APPLE" с аромат на ябълка - 500 мл. е направен на базата на ефективни почистващи препарати. Специалният състав ефективно почиства упорити замърсявания, сажди, петна от масло, сол и други тежки експлоатационни замърсители, осигурявайки ефект на полиране. Шампоанът за кола не..
3.14лв.
без ДДС:2.62лв.
Brand: GRASS® Модел: 111100-1
Автошампоан "Auto Shampoo ORANGE" с аромат на портокал - 1 л. е произведен на базата на ефективни почистващи компоненти. Специалният състав ефективно почиства вкоренени замърсявания, сажди, петна от масло, сол и други тежки експлоатационни замърсители, осигурява полиращ ефект. Шампоанът за кола не д..
4.86лв.
без ДДС:4.05лв.
Brand: GRASS® Модел: 111105-1
Автошампоан "Auto Shampoo ORANGE" с аромат на портокал - 500 мл. е направен на базата на ефективни почистващи препарати. Специалният състав ефективно почиства упорити замърсявания, сажди, петна от масло, сол и други тежки експлоатационни замърсители, осигурявайки ефект на полиране. Шампоанът за кола..
3.14лв.
без ДДС:2.62лв.
Brand: GRASS® Модел: 136250
Автошампоан "Nano Shampoo" - 250 мл. е високопенлив шампоан съчетава измиване и защита на автомобилни лакове. Възстановява и придава блясък на лаковата повърхност, създава тънък защитен филм върху тялото, предпазвайки го от вода, мръсотия, заледяване. Обработената повърхност остава чиста по-дълго и ..
5.50лв.
без ДДС:4.58лв.
Brand: GRASS® Модел: 110410
Шампоан за кола с вакса "Wash & Wax Carnauba" - 1 л. е направен на базата на ефективни измиващи компоненти с добавка на карнаубски восък. Специалният състав се справя качествено с пречистването на упорити замърсявания, сажди, сол и други тежки експлоатационни замърсители. Осигурява полиращ и вод..
10.40лв.
без ДДС:8.67лв.
Brand: GRASS® Модел: 110409
Шампоан за кола с вакса "Wash & Wax Carnauba" - 500 мл. е направен на базата на ефективни измиващи компоненти с добавка на карнаубски восък. Специалният състав се справя качествено с пречистването на упорити замърсявания, сажди, сол и други тежки експлоатационни замърсители. Осигурява полиращ и ..
6.97лв.
без ДДС:5.81лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.