Меню
Your Cart

Ароматизатор

Ароматизатор
Предлагаме да закупите aроматизатор, с който можете да създадете приятна атмосфера във вашия апартамент, офис, кола, както и в отделни помещения, като бани. Освежителят за въздух,  има всички необходими сертификати за качество и е безопасен за употреба в жилищни и специални помещения, както и в превозни средства.

Характеристики на нашите ароматизатори:

Ако решите да закупите освежител за въздух, премахването на неприятните миризми ще се превърне в проста и лесна задача. За да направите това, просто трябва да напръскате и след нанасянето му ще остане лек, приятен аромат на парфюм, който продължава дълго време. Други характеристики на нашите продукти от този тип включват:
  • пълна безопасност за здравето на възрастни и деца;
  • може да се използва в къща, където има животни;
  • дълготраен ефект след прилагане;
  • удобна тригерна бутилка;
  • течният състав на аромата продължава дълго време дори при редовна употреба; 
Има няколко опции за аромати, от които да избирате. липса на следи върху плат, мебели, тапети, както и огледални и пластмасови повърхности след пръскане на състава върху тях.
Brand: GRASS® Модел: 110323
Ароматизатор "AIR Bubbles" - 250мл. е течен аромат и е предназначен за придаване на приятен аромат и премахване на външни миризми в помещението, както и в салона на автомобила. Състав: ≥30% пречистена вода; <5%: нейонни повърхностноактивни вещества, изопропанол, аромат, натриев цитрат, метилхлоро..
9.43лв.
без ДДС:7.86лв.
Brand: GRASS® Модел: 125263
Ароматизатор "Apartament series А5" - 600 мл. е продукт който освежава и дезодорира въздуха, оставя свеж аромат за дълго време. Идеален за премахване на миризми в стаи. Състав: ≥30% пречистена вода; <5%: аромат, нейонни повърхностноактивни вещества, изопропанол, натриев цитрат, метилхл..
7.72лв.
без ДДС:6.43лв.
Течен освежител за въздух  "Harmony" - 400 мл.
Изчерпано
Brand: GRASS® Модел: 125118
Течен освежител за въздух "Harmony" 400мл е предназначен да елиминира неприятните миризми и да придаде леки аромати на жилищни помещения, бани и тоалетни, интериор на автомобили и др. Трайно ароматизира въздуха. Не съдържа химически пропелентни газове, безопасен е за употреба. Съединение: ≥30% пречи..
5.53лв.
без ДДС:4.61лв.
Течен освежител за въздух "Fresh" - 400 мл.
Изчерпано
Brand: GRASS® Модел: 125119
Течен освежител за въздух "Fresh" 400мл. е предназначен да елиминира неприятните миризми и да придаде леки аромати на жилищни помещения, бани и тоалетни, интериор на автомобили и др. Трайно ароматизира въздуха. Не съдържа химически пропелентни газове, безопасен е за употреба. Съединение: ≥30% пречис..
5.53лв.
без ДДС:4.61лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.