Меню
Your Cart

Комплект за почистване и защита на стъкла GK "Glass Kit"

Комплект за почистване и защита на стъкла GK "Glass Kit"
Комплект за почистване и защита на стъкла GK "Glass Kit"
Комплект за почистване и защита на стъкла GK "Glass Kit"

Състав:
Nano Glass нано покритие за стъкло - 250 мл, полиране за премахване на минерални отлагания и подготовка на стъклени повърхности за нанасяне на Glass Clean компаунд - 250 мл, високоефективен основен обезмаслител Remover - 500 мл, Double Faced микрофибърна кърпа - 1 бр., микрофибър кърпа за почистване на стъкло Glass Wipe - 1 бр., Детайл апликатор за ръчно почистване на стъкло и хром - 1 бр., Детайл пяна кръгъл апликатор - 1 бр.

Начин на приложение:
1. Измийте колата си на две фази с безконтактни и ръчни шампоани. 2. Използвайте Glass Clean, за да премахнете минералните отлагания от стъклопакета. Почистването се препоръчва да се извършва с филцово полиращо колело или апликатор за стъкло, включен в комплекта, върху влажна стъклена повърхност. 3. След почистване се препоръчва да напръскате стъклото с вода, за да сте сигурни, че е напълно чисто. Водата трябва да стои в равномерна завеса върху повърхността на стъклото. На места, където водният филм е счупен, процесът на почистване трябва да се повтори. 4. Обезмаслете стъклото с помощта на Remover и микрофибърна кърпа Glass Wipe. 5. Върху суха стъклена повърхност използвайте апликатора за пяна, за да нанесете състава Nano Glass и го разнесете с директни движения. 

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
117.40лв.
без ДДС: 97.83лв.
  • Stock: 9
  • Модел: DT-0344
  • Тегло: 0.30кг
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.