Меню
Your Cart

Антихолограмна полираща паста DP "Diamond Polish" 250 мл

Антихолограмна полираща паста DP "Diamond Polish" 250 мл
Антихолограмна полираща паста DP "Diamond Polish" 250 мл
Антихолограмна полираща паста DP "Diamond Polish" 250 мл. за премахване на малки дефекти, холограми и ивици
Изключително лесна за използване паста, предназначена за премахване на малки дефекти, холограми и ивици по повърхността на боята. Премахва риск P4000. Подходящ за довършителни работи, придава на повърхността максимален блясък. Пастата не съдържа силикони, което ви позволява да постигнете най-честния резултат. Лесно се отстранява с микрофибърна кърпа от повърхността след приключване на работата.


Състав:
≥30% пречистена вода; ≥15%, но ˂30%: органични разтворители; ≥5%, но ˂15%: абразиви

Начин на употреба:
1. Разклатете съдържанието на бутилката, след това нанесете малко количество паста върху полиращото колело. 2. Разстелете състава върху повърхността, която ще третирате. Препоръчителната площ на обработваната повърхност е не повече от шест работни кръга. Работната скорост на ротора е 700-1100 rpm. Когато използвате ексцентричен полир, следвайте препоръките на производителя. 3. Обработете повърхността, която ще третирате. Препоръчителното време за работа на повърхността е 40-60 секунди. 4. Избършете повърхността с чиста микрофибърна кърпа. Забележка: Пастата се използва в комбинация с меки и ултра меки кръгове.

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
50.05лв.
без ДДС: 41.71лв.
  • Stock: 10
  • Модел: DT-0376
  • Тегло: 0.25кг
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.