Меню
Your Cart

Кварцово покритие

Кварцово покритие
Detail предлага закупуване на кварцово покритие - защитен продукт за грижа за каросерията на вашия автомобил, който възстановява блясъка, изсветлява цвета и най-важното - прави частите на автомобила практически непроницаеми за вода и други течности. Предназначение и особености на кварцовото покритие на корпуса.
Модерното кварцово покритие на тялото създава защитен микрофилм върху повърхността:
  • метални и пластмасови части на тялото;
  • стъклена чаша;
  • автомобилни джанти и гуми.
Филмът практически не се намокря от вода, така че капки дъжд, пръски, както и прах и мръсотия не се задържат на повърхността, не оставят ивици и ивици. Кварцовото покритие също маскира микро-драскотини върху боята и значително улеснява процеса на грижа за автомобила. В допълнение към защитата на тялото на автомобила от вода и прах, продуктът е ефективен срещу замърсяване с масло и не се страхува от алкална среда. По отношение на производителността превъзхожда автомобилната вакса както по отношение на защитата, така и по отношение на експлоатационния живот. Без допълнителна обработка с подобрител на хидрофобността, който може да закупите и от нас, защитата остава на автомобила и изпълнява пълноценно функциите си минимум 3 месеца.
Допълнителната обработка с усилвател може да удължи живота на кварцовата полимерна защита. Технологиите за прилагане на такава защита не създават трудности:
  • кварцовият полимерен агент се нанася в условията на автомивка под високо налягане съгласно приложените инструкции;
  • възстановяващ състав за подновяване на защитата и удължаване на експлоатационния й живот може да се приложи и у дома с помощта на микрофибър или специален апликатор.
Brand: Detail Модел: DT-0127
Експресно полиране FP "Fast Polish" - 500мл. грижа за каросерията на автомобила. Fast Polish (FP) бързо и лесно възстановява блясъка на боята и освежава потъмнелите части на тялото. Специалните компоненти, които съставляват продукта, защитават повърхността и отблъскват водата, ускорявайки процеса на..
14.14лв.
без ДДС:11.78лв.
Brand: Detail Модел: DT-0102
Кварцово покритие HC "Hydro Coat" - 250 ml. e kварцов покривен концентрат със силен хидрофобен ефект и гланц Hydro Coat (HC) създава микрослой за няколко секунди, осигурявайки мръсотия и водоотблъскващ ефект. Иновативен продукт, разработен за предотвратяване на всички професионални защитни покрития ..
94.51лв.
без ДДС:78.76лв.
Brand: Detail Модел: DT-0186
Кварцово покритие HW "Hydro Wet Coat" - 250мл.е готов разтвор на кварцово покритие с мощен хидрофобен ефект и гланц Hydro Wet Coat (HW) създава микрослой за няколко секунди, който осигурява мръсотия и водоотблъскващ ефект. Иновативен продукт, разработен за предотвратяване на всички професионални защ..
19.27лв.
без ДДС:16.06лв.
Brand: Detail Модел: DT-0104
Кварцово покритие HW "Hydro Wet Coat" - 500мл. e gотов разтвор на кварцово покритие с мощен хидрофобен ефект и гланц. Hydro Wet Coat (HW) за броени секунди създава микрослой, който осигурява мръсотия и водоотблъскващ ефект. Иновативен агент, предназначен за предотвратяване на всички професионални за..
36.65лв.
без ДДС:30.54лв.
Brand: Detail Модел: DT-0173
Подобрител на хидрофобността QR "Quartz Reload" - 250мл.кварцова хидрофобна сила и блясък на купето на автомобила Quartz Reload (QR)-високоефективен и лесен за използване инструмент, който придава хидрофобни свойства и блясък на цялата ви кола. Основната му задача е да обнови кварцовия защитен слой...
59.39лв.
без ДДС:49.49лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.