Меню
Your Cart

Керамично покритие

Керамично покритие
Компанията Detail предлага закупуване на керамично покритие за дълготрайна защита на купето на автомобила от външни фактори. Използването на комбинация от тези защитни нанокерамични състави за обработка на тялото и стъкло значително ще опрости грижата за автомобила.

Характеристики и възможности за керамично покритие на автомобил

Ние предлагаме на собствениците два вида формулировки на продукти за грижа и защита:
  • за обработка на каросерийни части на автомобили с боя. Валидността на такава защита е до две години от датата на прилагането й;
  • за обработка на автостъкла със срок на ефективно действие до 8 месеца.
Използването на този козметичен и защитен агент на базата на нанокерамика и органичен полимер позволява:
  • защита на боята от драскотини;
  • скрийте микро-драскотини по тялото, придайте му допълнителен блясък;
  • правят тялото практически немокримо (хидрофобно);
  • освежете цвета на боята, придайте му допълнителна дълбочина и наситеност;
  • опростете грижата за автомобила, направете необходимостта от измиване по-рядко;
  • защита на тялото от въздействието на масла, алкални и киселинни течности;
  • премахване на появата на петна и ивици след дъжд
Brand: Detail Модел: DT-0424
Керамично покритие за тяло FC "Final Coat" е довършително керамично защитно покритие за тялото. Не е течно стъкло. Основното предназначение на Final Coat (FC) е като поддържащо покритие за керамика Basic Coat (BI) или други предварително нанесени керамични покрития. Също така Final Coat (FC) може да..
561.82лв.
без ДДС:468.18лв.
Brand: Detail Модел: DT-0118
Комплект за защита на стъклокерамика GC "Glass Coat" - 50мл. е високотехнологично покритие против дъжд от стъкло, което придава мощна мръсотия и водоотблъскваща прозорци на автомобила за период до 8 месеца. Основната цел на Glass Coat (GC) е да осигури най -безопасното и комфортно изживяване при шоф..
114.95лв.
без ДДС:95.79лв.
Brand: Detail Модел: DT-0117
Комплект за керамично покритие GQ "General Quartz" - 50мл. осигурява най-надеждната защита на боята, както и блясък с висок гланц, дълбочина на цвета и придава хидрофобни свойства за дълго време поради съдържанието на SiO2. Гарантирана защита на каросерията на автомобила до 2 години. Свойства: • пре..
243.86лв.
без ДДС:203.22лв.
Brand: Detail Модел: DT-0423
Основно керамично покритие на тялото BI "Basic Coat" за каросерия на автомобил с твърдост 9H. Прониква в порите на боята и укрепва горните слоеве, което ви позволява да запазите оригиналния вид на третираната повърхност и осигурява защита за период от 24 месеца или 120 безконтактни измивания.Свойств..
730.38лв.
без ДДС:608.65лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.