Меню
Your Cart

Препарат за почистване на гуми и джанти

Препарат за почистване на гуми и джанти
Препарат за почистване на гуми и джанти
При интензивно използване на автомобила спирачният прах от накладките и дисковете се впива в метала. Не винаги е възможно да се премахне замърсяването със стандартни средства. 
Препаратът за почистване на гуми ефективно действа върху петна, прониква и омекотява упоритите замърсявания. След няколко минути е достатъчно да обработите диска с вода.

Характеристиките на съставите за почистване на джанти включват:
  • химикалите бързо действат върху всякакъв вид замърсяване, могат да премахнат петна от масло, спирачен прах и други дефекти;
  • няма отрицателно въздействие върху боята на автомобила, при случаен контакт с метал и стъкло няма петна и ивици;
  • почистването на джантите отнема няколко минути, мръсотията се измива с обикновена вода, металът придобива оригиналния си нюанс и цвят;
  • остатъците от битум могат да бъдат отстранени с почистващи продукти; специални антибитумни съединения също се предлагат в търговската мрежа.

Фирмата ни продава почистващи препарати за дискове в опаковки от 0,5 до 5 литра. Каталогът на компанията съдържа гумени почернители, чието използване прави външния вид на гумите привлекателен.
Brand: Detail Модел: DT-0257
Лак за гуми BW "Black Wheel" - 500мл .придава на гумите моментално лъскаво покритие и привличащ погледа вид. Водоотблъскващият филм, образуван на повърхността, ги предпазва от напукване и избледняване. Състав: ≥30% органични разтворители, полидиметилсилоксан; ˂5%: ароматна добавка, багрило. Начин на..
63.96лв.
без ДДС:53.30лв.
Brand: Detail Модел: DT-0161
Матов ефект за гума TR "Tire" - 1л. с хидрофобни, защитни и възстановяващи свойства моментално придава на гумите ефектен външен вид, възстановявайки оригиналния им цвят. Водоотблъскващият филм, образуван на повърхността, ги предпазва от напукване и избледняване. Състав: ≥30% органични разтворители; ..
45.05лв.
без ДДС:37.54лв.
Brand: Detail Модел: DT-0130
Матов ефект за гума TR "Tire" - 500мл. е с хидрофобни, защитни и регенериращи свойства незабавно придава на гумите ефектен външен вид, като ги възстановява до първоначалния им цвят. Образуваният на повърхността мръсотия-водоотблъскващ филм ги предпазва от напукване и изгаряне. Състав: ≥30% органични..
24.40лв.
без ДДС:20.33лв.
Brand: Detail Модел: DT-0131
Матов ефект за гума TR "Tire" - 5л. е с хидрофобни, защитни и регенериращи свойства незабавно придава на гумите ефектен външен вид, като ги възстановява до първоначалния им цвят. Образуваният на повърхността мръсотия-водоотблъскващ филм ги предпазва от напукване и изгаряне. Състав: ≥30% органични ра..
195.00лв.
без ДДС:162.50лв.
Brand: Detail Модел: DT-0162
Препарат за почистване на дискове IR "Iron" - 1л. е препарат за почистване на каросерията и джантите от жлези и силни замърсявания. Уникалната pH-балансирана формула на желязото (IR) е безопасна за различни повърхности на превозни средства. Желязото (IR) ефективно се справя с пътната плака върху боя..
27.00лв.
без ДДС:22.50лв.
Brand: Detail Модел: DT-0432
Препарат за почистване на дискове IR "Iron" - 500 мл. Limited Edition е с уникалната формула с балансиран ph е безопасна за различни повърхности на превозни средства. Желязото (IR) ефективно се справя с пътната плака върху боя, стъкло и огледала. Съставът е създаден специално за почистване..
19.56лв.
без ДДС:16.30лв.
Brand: Detail Модел: DT-0132
Препарат за почистване на дискове IR "Iron" - 500мл. е с уникалната рН балансирана формула и е безопасна за различни повърхности на автомобила. Iron ефективно премахва пътните отлагания върху боядисване, стъкло и огледала. Съставът е специално проектиран за почистване на джанти. Iron е незаменимо за..
17.36лв.
без ДДС:14.47лв.
Brand: Detail Модел: DT-0133
Препарат за почистване на дискове IR "Iron" - 5л. е с уникалната рН балансирана формула и е безопасна за различни повърхности на автомобила. Iron ефективно премахва пътните отлагания върху боядисване, стъкло и огледала. Съставът е специално проектиран за почистване на джанти. Iron е незаменимо за от..
113.77лв.
без ДДС:94.81лв.
Brand: Detail Модел: DT-0230
Четка за почистване на гуми Detail 21 * 6,4 см Химически устойчива пластмасова четка с твърди изкуствени четина за почистване на всички видове гуми...
11.80лв.
без ДДС:9.83лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.