Меню
Your Cart

Полиращи пасти

Полиращи пасти
Когато става дума за полиране на автомобилна боя и лак изборът на подходящи полиращи пасти и улеснен процес на работа с тях е истинско предизвикателство. Съществуват много решения от каталога , но за повечето от тях е необходимо да имате доста професионални умения и знания в това число и хубава машина с която да работите.
В повечето случай при употреба на професионални полиращи пасти от не професионалисти резултата от пастирането е не задоволителен заради липсата на умения и знания по отношение на избора на точната полираща паста за вашият автомобил. Преди да започнете да пастирате трябва да почистите добре детайла който желаете да пастирате от прах и друг вид мръсотия. След което нанасяте малко количество от пастата директно върху драскотината и с енергични кръговидни движени втривате пастата върху дефекта докато не изчезне. Желателно е да пастирате до блясък целят детайл. Перфектният блясък и завършен вид на гладките лакови повърхности, може да се постигне с подходящата полир паста
В нашия магазин ще откриете подходящи, както за машинна, така и за ръчна употреба. За довършителни полиращи дейности, които дават финален завършек, на лаковите повърхности. Полир пастата се използва за ефективно и дълготрайно отстраняване на по-фини несъвършенства. Те създават равномерен блясък на повърхността и придават повече наситеност на цветовете. За професионална или любителска дейност, пастата умело прикрива драскотини. Справя се също с наслоявания на лак или следи от абразиви, появили се вследствие на продължителна експлоатация на повърхността.
Brand: Detail Модел: DT-0377
Антихолограмна полираща паста DP "Diamond Polish" 1 л. за премахване на малки дефекти, холограми и ивици Изключително лесна за използване паста, предназначена за премахване на малки дефекти, холограми и ивици по повърхността на боята. Премахва риск P4000. Подходящ за довършителни работи, придава на ..
163.94лв.
без ДДС:136.62лв.
Brand: Detail Модел: DT-0376
Антихолограмна полираща паста DP "Diamond Polish" 250мл. за премахване на малки дефекти, холограми и ивици Изключително лесна за използване паста, предназначена за премахване на малки дефекти, холограми и ивици по повърхността на боята. Премахва риск P4000. Подходящ за довършителни работи, придава н..
50.05лв.
без ДДС:41.71лв.
Brand: Detail Модел: DT-0371
Вата за полиране на метал и хром MP "Metal Polish Cotton" е предназначена за почистване и полиране на повърхности от метал, по-специално хром, неръждаема стомана, алуминий и други метали. Памучната вата е импрегнирана с почистващ състав, който ви позволява внимателно да отстраните плака и петна от м..
91.13лв.
без ДДС:75.94лв.
Brand: Detail Модел: DT-0373
Груба абразивна полираща паста за премахване на дълбоки драскотини DC "Deep Cut Pro" 1 л. е високоефективна полираща паста за премахване на дълбоки драскотини за широк спектър от приложения. Премахва риска P1200-P1500. Уникалните абразиви позволяват за минимално време с едно преминаване за отстраняв..
159.67лв.
без ДДС:133.06лв.
Brand: Detail Модел: DT-0372
Груба абразивна полираща паста за премахване на дълбоки драскотини DC "Deep Cut Pro" 250 мл. е високоефективна полираща паста за премахване на дълбоки драскотини за широк спектър от приложения. Премахва риска P1200-P1500. Уникалните абразиви позволяват за минимално време с едно преминаване за отстра..
47.47лв.
без ДДС:39.56лв.
Brand: Detail Модел: DT-0375
Средно абразивна полираща смес MD "Medium Cut" 1 л. е уникална, едноетапна полираща смес за премахване на несъвършенства от боя. Проектиран за средно и антихолограмно преминаване. Премахва риск P2000. Пастата е термично стабилна и не образува прах по време на работа, което ви позволява да работите в..
168.30лв.
без ДДС:140.25лв.
Brand: Detail Модел: DT-0374
Средно абразивна полираща смес MD "Medium Cut" 250 мл. е уникална, едноетапна полираща смес за премахване на несъвършенства от боя. Проектиран за средно и антихолограмно преминаване. Премахва риск P2000. Пастата е термично стабилна и не образува прах по време на работа, което ви позволява да работит..
51.74лв.
без ДДС:43.12лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.