Меню
Your Cart

Почистващи препарати за стъкла

Почистващи препарати за стъкла
Универсален концентриран почистващ препарат за стъкла, огледала, пластмаса, хром, кристал, керамика и порцеланови изделия. Може да се използва за почистване на екрана на монитора и телевизора, офис мебелите и магазинното оборудване. Придава антистатични свойства на повърхностите. Не оставя драскотини, ивици или петна, осигурява максимална видимост. Икономичен за използване
Brand: Detail Модел: DT-0176
Детайлен апликатор за ръчно почистване на стъкло и хром ви позволява да почистите стъклото от калциеви отлагания. Работната повърхност е изработена от висококачествена вискоза...
15.97лв.
без ДДС:13.31лв.
Brand: Detail Модел: DT-0344
Комплект за почистване и защита на стъкла GK "Glass Kit" Състав: Nano Glass нано покритие за стъкло - 250 мл, полиране за премахване на минерални отлагания и подготовка на стъклени повърхности за нанасяне на Glass Clean компаунд - 250 мл, високоефективен основен обезмаслител Remover - 500 мл, Doub..
117.40лв.
без ДДС:97.83лв.
Brand: Detail Модел: DT-0121
Лак за стъкло GL "Glass Clean" - 250мл. за отстраняване на минерални отлагания и подготовка на стъклени повърхности за нанасяне на състави. Glass Clean (GL) е безопасен за стъклени повърхности. Премахва оперативната плака от органичен и неорганичен произход, включително калциеви и варовикови отлаган..
38.16лв.
без ДДС:31.80лв.
Brand: Detail Модел: DT-0434
Препарат за почистване на стъкло CG "Clean Glass" 500 мл. Limited Edition  е готов за употреба почистващ препарат за стъкло на алкохолна основа за вътрешно и външно стъкло. Предимства: • Бързо и ефективно почиства автомобилни стъкла, огледала, тонирани фолиа и други устойчиви на алкохол повърх..
9.43лв.
без ДДС:7.86лв.
Brand: Detail Модел: DT-0122
Препарат за почистване на стъкло СG "Clean Glass" - 500мл.е готов за употреба почистващ препарат за стъкло на алкохолна основа. Бързо и ефективно почиства автомобилни стъкла, огледала, тонирани фолиа и други устойчиви на алкохол повърхности. Позволява незабавно да получите чиста повърхност без ивици..
6.74лв.
без ДДС:5.62лв.
Brand: Detail Модел: DT-0123
Препарат за почистване на стъкло СG "Clean Glass" - 5л. е готов за употреба почистващ препарат за стъкло на алкохолна основа. Бързо и ефективно почиства автомобилни стъкла, огледала, тонирани фолиа и други устойчиви на алкохол повърхности. Позволява незабавно да получите чиста повърхност без ивици. ..
26.95лв.
без ДДС:22.46лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.