Меню
Your Cart

Препарат за почистване на кожа

Препарат за почистване на кожа
Препарат за почистване на кожа
Кожените седалки и елементи в интериора на автомобила се нуждаят от постоянна грижа. За да направите това, трябва да използвате специални формули. Фирмата ни предлага препарат за почистване на кожа за автомобили, продава висококачествени продукти.
Характеристиките на препарата за почистване на кожен салон на автомобила включват:
  • ефективно отстраняване на петна и упорити замърсявания от всякакви кожени повърхности, включително седалки, тапицерия, табло;
  • превозните средства не оказват отрицателно въздействие върху елементи от плат и други материали.
  • цената на продуктите е достъпна за повечето клиенти, можете да закупите почистващи препарати за лична употреба или когато работите в автомивка;
  • почистващите продукти не съдържат абразиви и разтворители, съответно кожата запазва привлекателен външен вид;
  • разходите за производство са достъпни за всеки клиент, частен или организация.
Brand: Detail Модел: DT-0171
Комплект за почистване на кожа LK "Leather Kit" Състав: Крем за защита на кожата в салона на автомобил Кожа - 500 мл, почистващ препарат за кожа в салона на автомобил Leather Clean - 500 мл, мека гъба за нанасяне Крем за кожа - 1 бр., четка за салон на автомобил - 1 бр., пенообразувател - 1 бр. , ко..
74.26лв.
без ДДС:61.88лв.
Консервант за кожи  LT "Leather" - 500мл.
Изчерпано
Brand: Detail Модел: DT-0111
Консервант за кожи LT "Leather" - 500мл. е балсам, предназначен специално за използване върху кожени повърхности и седалки за автомобили. Бързо прониква в порите и възстановява еластичността и текстурата на кожата. Предотвратява напукване. Изсъхва бързо и оставя приятен аромат на нова кожа. Състав: ..
34.70лв.
без ДДС:28.92лв.
Почистващ препарат за кожа LC "Leather Clean" - 1л.
Изчерпано
Brand: Detail Модел: DT-0110
Почистващ препарат за кожа LC "Leather Clean" - 1л. е специално проектиран за почистване на кожа от замърсявания и петна. Този уникален почистващ състав не съдържа разтворители и абразиви, така че почиства кожата, без да я уврежда. Leather Clean (LC) ефективно премахва най -често срещаните петна от ..
17.34лв.
без ДДС:14.45лв.
Brand: Detail Модел: DT-0174
Препарат за почистване на кожа LC "Leather Clean" - 5л. е специално разработен за почистване на замърсявания и петна от кожени изделия. Тази уникална формула за почистване не съдържа разтворители и абразиви, така че почиства кожата, без да я уврежда. Leather Clean (LC) ефективно премахва най-често с..
87.10лв.
без ДДС:72.58лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.