Меню
Your Cart

Препарат за външна пластмаса

Препарат за външна пластмаса

Препарат за външна пластмаса

Пластмасовите части на тялото на автомобила постепенно губят първоначалния си вид по време на работа. Появяват се драскотини, леки драскотини, губи се наситеността на цвета. Всичко това може да бъде коригирано с помощта на външен редуктор за пластмаса от първокласната марка Detail. В нашия онлайн магазин можете да намерите оригинални продукти за грижа за автомобила.

Как действа препарата?

Външният пластмасов редуктор е смес от няколко полидиметилсилоксана. Полимерните вещества, попадайки върху пластмасова повърхност, скриват малки драскотини и ожулвания, а също така възстановяват оригиналния цвят. Те също така осигуряват защита от негативни фактори: слънчева радиация и валежи. Обработената пластмаса не изгаря на слънце.

Предимства на продукта

В допълнение към високата ефективност на възстановяване на пластмаса, нашите продукти имат и други предимства:
  • състав, безопасен за хората и околната среда;
  • върху пластмасата не остават пяна и мазни следи;
  • приятна миризма, икономична консумация, дълъг експлоатационен живот.
Използването на реставратора е много лесно. Достатъчно е да обработите предварително измитата и изсушена повърхност, като равномерно разпределите продукта върху пластмасата. След това съставът се разтрива внимателно и равномерно с микрофибърна кърпа. Няма нужда от изплакване.
Brand: Detail Модел: DT-0260
Редуктор от външна пластмаса RD "Reductant" - 500мл. е ефективен полиращ агент за възстановяване на пластмасови и гумени външни облицовки на автомобил. Придава оригинален вид на обработените части, скрива дребни драскотини, има хидрофобни свойства, предпазва от избледняване и вредни фактори на околн..
54.91лв.
без ДДС:45.76лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.