Меню
Your Cart

Препарат за почистване на стъкла

Препарат за почистване на стъкла

Препарат за почистване на стъкла

Следи от насекоми, падащи върху предното стъкло и фаровете, трудно се измиват без използването на специални инструменти. Ние предлагаме да закупите препарат за почистване на стъкло в разфасовки от 0,25 до 5 литра. Химическите състави ефективно премахват всякакви замърсители от повърхността, не вредят на околната среда.
Предимствата на чистачките за предно стъкло за превозни средства включват:
  • можете да използвате съставите за почистване на всяко стъкло , включително оцветено стъкло, както и огледала, фарове, фарове за мъгла;
  • течността мигновено разтваря упоритите замърсявания, след обработка няма ивици и петна по стъклото;
  • освен това почистващият препарат обезмаслява стъклото, повърхността остава чиста, осигурява се отлична видимост; подобни състави могат да почистват поликарбонатно стъкло, както и други материали, които са устойчиви на разтворители.
Предлагаме да закупите почистващ препарат за стъкло, полиране, хидрофобно покритие в голям асортимент на изгодна цена. Нашите продукти са сертифицирани и имат отлични технически характеристики. 
Brand: Detail Модел: DT-0344
Комплект за почистване и защита на стъкла GK "Glass Kit" Състав: Nano Glass нано покритие за стъкло - 250 мл, полиране за премахване на минерални отлагания и подготовка на стъклени повърхности за нанасяне на Glass Clean компаунд - 250 мл, високоефективен основен обезмаслител Remover - 500 мл, Doub..
117.40лв.
без ДДС:97.83лв.
Brand: Detail Модел: DT-0121
Лак за стъкло GL "Glass Clean" - 250мл. за отстраняване на минерални отлагания и подготовка на стъклени повърхности за нанасяне на състави. Glass Clean (GL) е безопасен за стъклени повърхности. Премахва оперативната плака от органичен и неорганичен произход, включително калциеви и варовикови отлаган..
38.16лв.
без ДДС:31.80лв.
Brand: Detail Модел: DT-0434
Препарат за почистване на стъкло CG "Clean Glass" 500 мл. Limited Edition е готов за употреба почистващ препарат за стъкло на алкохолна основа за вътрешно и външно стъкло. Предимства: • Бързо и ефективно почиства автомобилни стъкла, огледала, тонирани фолиа и други устойчиви на алкохол повърхности..
10.72лв.
без ДДС:8.93лв.
Brand: Detail Модел: DT-0122
Препарат за почистване на стъкло СG "Clean Glass" - 500мл.е готов за употреба почистващ препарат за стъкло на алкохолна основа. Бързо и ефективно почиства автомобилни стъкла, огледала, тонирани фолиа и други устойчиви на алкохол повърхности. Позволява незабавно да получите чиста повърхност без ивици..
9.56лв.
без ДДС:7.97лв.
Brand: Detail Модел: DT-0123
Препарат за почистване на стъкло СG "Clean Glass" - 5л. е готов за употреба почистващ препарат за стъкло на алкохолна основа. Бързо и ефективно почиства автомобилни стъкла, огледала, тонирани фолиа и други устойчиви на алкохол повърхности. Позволява незабавно да получите чиста повърхност без ивици. ..
26.95лв.
без ДДС:22.46лв.
Brand: Detail Модел: DT-0119
Хидрофобно покритие NG "Nano Glass" - 250мл. Нанопокритие за стъкло Супер ефективен и в същото време лесен за използване защитен агент Nano Glass (NG) е предназначен за всички стъклени повърхности. Той работи чрез запълване на микропори и микропукнатини в стъкло и образува невидим филм. Дъждът и мръ..
47.27лв.
без ДДС:39.39лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.