Меню
Your Cart

Препарат за почистване на двигател

Препарат за почистване на двигател

Препарат за почистване на двигател 

Съвременните химикали за двигатели се използват за почистване на двигателното отделение на автомобила. Химическият състав на автомобилния шампоан позволява бързо и ефикасно отстраняване на упорити замърсявания. В допълнение към силовите агрегати, почистващият препарат е ефективен при работа с елементи на окачване и трансмисия. Автохимията за автомобилен двигател има следните характеристики:

  • съставът на течността включва разтворител, емулгиращи и хидрофобни компоненти;
  • автохимията лесно премахва всякакви замърсители, включително петна от масло и други работни течности;
  • материалът не оставя петна върху метални и пластмасови елементи;
  • химията за почистване на двигателя не причинява деформация на гумени, алуминиеви, пластмасови компоненти на силовия агрегат;
  • обработката на двигателното отделение се извършва независимо, не изисква много усилия.
Каталогът съдържа почистващи препарати с различен обем и състав. От нас можете да закупите консерванти, които създават тънък защитен филм върху възлите в двигателния отсек.
Brand: Detail Модел: DT-0164
Консервант за двигател MC "Motor Concervant" - 1л. за третиране на двигателния отсек. Устойчив, еластичен защитен филм, образуван върху повърхността, предпазва от корозия, температурни промени и агенти против заледяване. Измества влагата бързо и ефективно. Връща машинно обработените части към оригин..
47.30лв.
без ДДС:39.42лв.
Brand: Detail Модел: DT-0137
Консервант за двигател MC "Motor Concervant" - 500мл. е консервант за обработка на двигателния отсек. Стабилен, еластичен защитен филм, образуван на повърхността, предпазва от корозия, температурни промени и средства против заледяване. Отстранява влагата бързо и ефективно. Връща обработените части в..
19.14лв.
без ДДС:15.95лв.
Brand: Detail Модел: DT-0135
Почистващ препарат за двигатели MT "Motor" - 500мл. e sредство за почистване на двигателния отсек на автомобили и мотоциклети, както и - трансмисионни възли и окачване. Основата се състои от разтворител с високо съдържание на емулгиращи и хидрофобни вещества. Лесно разтваря и премахва петна от мазни..
11.59лв.
без ДДС:9.66лв.
Brand: Detail Модел: DT-0136
Почистващ препарат за двигатели MT "Motor" - 5л. e sредство за почистване на двигателния отсек на автомобили и мотоциклети, както и - трансмисионни възли и окачване. Основата се състои от разтворител с високо съдържание на емулгиращи и хидрофобни вещества. Лесно разтваря и премахва петна от мазнини ..
75.19лв.
без ДДС:62.66лв.
Brand: Detail Модел: DT-0163
Почистващ препарат за двигатели MT "Motor" - 1л. е средство за почистване на двигателни отделения на двигатели на автомобили и мотоциклети, както и трансмисионни блокове и окачване. Основата се състои от разтворител с високо съдържание на емулгиращи и хидрофобни вещества. Лесно разтваря и премахва п..
20.82лв.
без ДДС:17.35лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.