Меню
Your Cart

Препарат за отстраняване на петна

Препарат за отстраняване на петна
Характеристики на работа с препарат за отстраняване на петна от автомобила и интериора му
Битумните продукти за отстраняване на петна от автомобила ще ви помогнат бързо да ги почистите, без да повредите боята само в 3 прости стъпки:
  • нанесете средства за отстраняване на петна от каросерията на автомобила върху замърсяване;
  • изчакайте няколко минути;
  • избършете с гъба или кърпа.
Можете също да го оставите за няколко минути след нанасяне на продукта и след това да го третирате с пяна и да изплакнете със струя под налягане. Следователно средствата за премахване на битумни петна от автомобил могат да се използват успешно както в личен гараж, така и в автомивки на самообслужване. 
Brand: Detail Модел: DT-0180
Антибитум BT "Bitum" - 1л. значително опростява процедурата за предварително почистване на повърхности, за броени секунди, справяйки се с най-разяждащото битумно замърсяване. Уникалността на състава на Bitum (BT) е неговата безопасност за всички външни повърхности: лак, стъкло, пластмаса. Битумът (B..
19.27лв.
без ДДС:16.06лв.
Препарат за отстраняване на петна OG "ORANGE" - 500мл.
Изчерпано
Brand: Detail Модел: DT-0141
Препарат за отстраняване на петна OG "ORANGE" - 500мл. е мощен препарат за отстраняване на петна на базата на естествени екстракти от портокал. Премахва упоритите замърсявания от винилови материали, килими, стъклени повърхности, метал, пластмаса, гума, лак, текстил. Не уврежда повърхността. Ефективн..
38.58лв.
без ДДС:32.15лв.
Препарат за почистване на петна от вода KS "Ksilen" - 500мл.
Изчерпано
Brand: Detail Модел: DT-0259
Препарат за почистване на петна от вода KS "Ksilen" - 500мл. с киселинен състав за отстраняване на калциеви отлагания Ksilen (KS) - киселинен състав за бързо и безопасно отстраняване на калциеви отлагания и следи от твърда вода от каросерията на автомобила. Препоръчва се да се нанася веднага след об..
10.13лв.
без ДДС:8.44лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.