Меню
Your Cart

Обезмаслител за автомобили

Обезмаслител за автомобили

Обезмаслител за автомобили

Задължителен етап преди нанасяне на защитно покритие върху купето на автомобила е обезмасляването на третираната повърхност. В противен случай не можете да разчитате на факта, че защитата ще служи дълго време и по предназначение. Ние ви предлагаме да не рискувате и да закупите Обезмаслител за автомобили от премиум марката "Detail" в нашия магазин. Достъпни цени и бърза доставка .

Защо е необходим този инструмент?

Обезмаслител за боядисване на автомобили е незаменим компонент, който се използва и преди нанасяне на каквито и да било покрития върху боята. Подобрява адхезията, поради което защитният слой прилепва по-добре към повърхността на тялото. Също така, продуктите от нашия каталог имат антистатичен ефект. Прах и други малки частици мръсотия не полепват по частите на автомобила, привличани от статичното електричество. Това подобрява качеството на крайното покритие. 

Инструкции за употреба

Инструментите за детайли са изключително лесни за използване. Достатъчно е да разклатите добре контейнера с агента преди употреба, след което равномерно разпределете състава в тънък слой върху частите на тялото. В същото време трябва внимателно да разтриете покритието с микрофибър . Веднага след обработката можете да продължите директно към прилагането на защитен състав.
Brand: Detail Модел: DT-0134
Обезмаслител RE "Remover" - 500мл. ви позволява да увеличите максимално повърхността на вашия автомобил, преди да нанесете някакво защитно покритие, за да постигнете най -добрата защита и издръжливост. Ефективно обезмаслява боята и има антистатичен ефект. Състав: ≥30% пречистена вода, изопропанол; &..
13.74лв.
без ДДС:11.45лв.
Brand: Detail Модел: DT-0328
Обезмаслител RE "Remover" - 5л. Високоефективен базов обезмаслител ви позволява да почистите повърхността на автомобила колкото е възможно повече, преди да нанесете каквото и да е защитно покритие, за да постигнете най-добри защитни свойства и издръжливост. Ефективно обезмаслява боята и има антистат..
84.38лв.
без ДДС:70.32лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.