Меню
Your Cart

Глина за почистване на автомобила

Глина за почистване на автомобила
Нашата глина за полиране на автомобили е консуматив, който ще ви помогне да почистите каросерията от всякакъв вид замърсявания, независимо от тяхната възраст

Принцип на действие

Глината за почистване на каросерията на автомобила е смес от естествена глина с полимерни добавки, към които полепват и най-малките частици мръсотия, да не говорим за големите включвания върху боята. За разлика от повечето препарати, глината за почистване на купето на автомобила върши добра работа за дълбоко почистване, включително петна от гориво и масло. Автомобилната боя изобщо не страда.

Предимства

Има много причини да купувате автомобилна глина пред други продукти. Тя има много предимства:
  • ефективна борба срещу замърсяването от всякакъв клас;
  • екологичност, безопасност за хората и природата;
  • дълъг срок на годност при правилно съхранение;
  • материалът лесно се измива от метални покрития.
Благодарение на тези плюсове почистващите препарати за глина се използват широко от детайлни студиа на всички нива. Материалът е чудесен за самообслужване на автомобила.

Как да използвам?

Едно от предимствата на полиращата глина за автомобили е нейната лекота на използване. 
Инструкция:
Измийте старателно каросерията на автомобила и я подсушете преди процедурата.
Пригответе сапунен разтвор и го изсипете в пластмасов съд.
Разпечатайте блок синя глина и го омесете, така че парчето да стане плоско.
Накиснете натрошената глина в сапунения разтвор и започнете обработката.
Замърсената повърхност на тялото се търка внимателно със сапунено парче глина, докато мръсотията, прахта и петната изчезнат напълно. 
След процедурата е достатъчно почистеното място да се избърше с кърпа или микрофибърна гъба. 
Всички замърсени повърхности се третират по същия начин.
Brand: Detail Модел: DT-0140
Глина "CLAY" - 200гр. е неабразивна глина за подготовка на тялото за полиране и се използва за почистване на боята преди полиране (задължително преди цикъла на абразивно полиране). Възможна е локална употреба при отстраняване на точково замърсяване, както и обработка на предните стъкла. Глината лесн..
58.16лв.
без ДДС:48.47лв.
Brand: Detail Модел: DT-0139
Смазка за глина LU "Lubricant" - 500мл. е специална смес от повърхностно активни вещества. Предотвратява нежелани повреди и драскотини при почистване с глина или автоскраб. Намалява триенето, прави работата по-удобна. Лубрикантът (LU) не съдържа защитни полимери или подобрители на блясъка. Лесно се ..
7.70лв.
без ДДС:6.42лв.
Brand: Detail Модел: DT-0361
Смазка за глина "Lubricant" - 5л. е специална смес от повърхностно активни вещества. Предотвратява нежелани повреди и драскотини при почистване с глина или автоскраб. Намалява триенето, прави работата по-удобна. Лубрикантът (LU) не съдържа защитни полимери или подобрители на блясъка. Лесно се отмива..
27.00лв.
без ДДС:22.50лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.