Меню
Your Cart

Екстериор

Екстериор
Detail е резултат от дългогодишен опит в създаването на продукти за грижа за автомобила. Включва широка гама от високоефективни и щадящи продукти за почистване на автомобила и защитата му от външни фактори. В нашата собствена изследователска лаборатория се извършва постоянна усърдна работа за подобряване на качеството на съществуващите продукти и разработване на принципно нови формулировки.
Линията Detail включва: керамични покрития за защита на каросерията и остъклените повърхности, кварцови покрития, синтетични вакси, както и продукти за грижа и консервация, автохимия за екстериора и интериора на автомобила.


Един от принципите на нашата работа е безопасността както за автомобилите, така и за околната среда, в тази връзка всички наши продукти са сертифицирани по европейските стандарти за качество.


Марката се появи на пазара през февруари 2019 г. и за кратък период от време спечели признание сред професионалистите в Русия и чужбина, в момента работим с повече от 30 страни и успешно се конкурираме с известни световни марки на техните вътрешни пазари.


Основната цел на марката Detail е да развие сектора на автомивките и културата на грижа за автомобила не само сред професионалистите, но и сред обикновените автомобилни ентусиасти.

Предимства
- напълно безопасни формули на продукта
- суровини от известни европейски производители
- собствена изследователска лаборатория
- контрол на качеството на продуктите на всички етапи от производството
- постоянна работа за подобряване на качеството
- непрекъснато разширяване на асортимента и появата на нови продукти
- акцент върху качество и ефективност
- идеален баланс цена/качество
- широка гама аксесоари и съпътстващи материали

 
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.