Меню
Your Cart

Екстериор

Екстериор
Detail е резултат от дългогодишен опит в създаването на продукти за грижа екстериора на автомобила. Включва широка гама от високоефективни и щадящи продукти за почистване на автомобила и защитата му от външни фактори. В нашата собствена изследователска лаборатория се извършва постоянна усърдна работа за подобряване на качеството на съществуващите продукти и разработване на принципно нови формулировки.
Линията Detail включва:
  • керамични покрития за защита на каросерията и остъклените повърхности,
  • кварцови покрития,
  • синтетични вакси, както и продукти за грижа и консервация,
  • автохимия за екстериора и интериора на автомобила.
Един от принципите на нашата работа е безопасността както за автомобилите, така и за околната среда, в тази връзка всички наши продукти са сертифицирани по европейските стандарти за качество. Марката се появява на пазара през февруари 2019 г. и за кратък период от време спечели признание сред професионалистите в Русия и чужбина, в момента работи с повече от 30 страни и успешно се конкурираме с известни световни марки на техните вътрешни пазари. Основната цел на марката Detail е да развие сектора на автомивките и културата на грижа за автомобила не само сред професионалистите, но и сред обикновените автомобилни ентусиасти.

Предимства - напълно безопасни формули на продукта - суровини от известни европейски производители - собствена изследователска лаборатория - контрол на качеството на продуктите на всички етапи от производството - постоянна работа за подобряване на качеството - непрекъснато разширяване на асортимента и появата на нови продукти - акцент върху качество и ефективност - идеален баланс цена/качество - широка гама аксесоари и съпътстващи материали
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.