Меню
Your Cart

Микрофибър за автомобил

Микрофибър за автомобил
Компанията Detail предлага да закупите четки за детайлиране, с помощта на който грижата за вашия автомобил ще стане по-лесна и удобна. Продуктите от този каталог на нашия онлайн магазин ще бъдат полезни както на частни собственици, които сами се грижат за автомобилите си, така и на автомивки, където професионалното ниво на продукта ще подобри качеството и скоростта на обслужване.

Какъв инструмент за детайлизиране на автомобили предлагаме?

В гамата от продукти за грижа за автомобила и поддържането му чист винаги ще намерите и можете да поръчате:   
  • обикновени четки от естествен и изкуствен косъм за вътрешна грижа;
  • специални четки и четки за почистване на джанти , дискове и арки, които правят работата удобна и качествена;
  • четки с естествен и изкуствен косъм с различен диаметър и дължина, както и комплекти от тях на изгодна цена;
  • апликатори с различни размери и видове за лесно и удобно нанасяне на автокозметика;
  • кофи и гъби за ръчно измиване на тялото;
  • пенообразувател за ръчно измиване и почистване, което прави процеса на почистване лесен и ефективен;
  • Микрофибърни кърпи поотделно и в комплект за бързо и качествено почистване на всякакви повърхности от замърсявания;
  • микрофибърни кърпи за бързо подсушаване на тялото, след което не оставя следи и мъх. 
 
 
Brand: Detail Модел: DT-0245
Кърпа за полиране PW "Plush Wipe" - 40*40 осигурява най-нежното отстраняване на остатъци от лакове, уплътнители, восък и други продукти, деликатно действащи върху повърхността. Структурата на кърпата помага за намаляване на риска от надраскване, като ви позволява да се плъзгате по повърхността без и..
11.53лв.
без ДДС:9.61лв.
Brand: Detail Модел: DT-0226
Кърпа от микрофибър за подсушаване ED "Extra Dry" - 50 * 60 см. Почистваща микрофибърна кърпа за нежно и качествено изсушаване на повърхността на каросерията на автомобила, поема до 500% от собственото си тегло. Тази ефективност се осигурява от специално тъкане с „усукана верига“, което не създава п..
18.88лв.
без ДДС:15.73лв.
Brand: Detail Модел: DT-0165
Микрофибър SC "Soft Cloth" е мека кърпа изработена от висококачествен микрофибър, със сурови ръбове и без маркировки или етикети, така че меката кърпа (SC) просто не може да повреди повърхността на вашия автомобил и е идеална за работа с различни защитни покрития. Тъканта е изтъкана по такъв начин, ..
15.20лв.
без ДДС:12.67лв.
Brand: Detail Модел: DT-0215
Микрофибър Ultra Lite (опаковка от 3 броя) е уникална разработка на учени от 21 век. Нишките от прежда са 10 пъти по-тънки от коприна. Всяка нишка след определена химическа обработка се разделя на 12-16 клиновидни микрофибри. Микроразмерът на влакната определя уникалните му свойства. Микрофибърът е ..
8.47лв.
без ДДС:7.06лв.
Brand: Detail Модел: DT-0242
Микрофибърна кърпа DF "Double Faced" - двустранна 40*40 Двустранна микрофибърна кърпа е изработена по уникална технология за ултразвуково рязане, която гарантира безопасност при работа с различни повърхности и позволява полиране на защитни съединения, без да оставя драскотини и мъх. Мекот..
5.89лв.
без ДДС:4.91лв.
Brand: Detail Модел: DT-0172
Микрофибърна кърпа за нанасяне "Application Cloth" - 10 * 10 cm бяла (опаковка от 10) със специално плътно тъкане за нанасяне на защитни съединения. Размер на кърпата: 10х10 см, 10 кърпички в опаковка. Състав: 20% полиамид, 80% полиестер. Начин на приложение: Закрепете апликатора за нанасяне на съед..
13.81лв.
без ДДС:11.51лв.
Brand: Detail Модел: DT-0352
Микрофибърна кърпа за подсушаване на тялото CD "Cosmic Dry" - 60*90см. Почистваща микрофибърна кърпа за нежно и качествено изсушаване на повърхността на каросерията на автомобила, поема до 500% от собственото си тегло. Тази ефективност се осигурява от специално тъкане с „усукана верига“, което не съ..
38.10лв.
без ДДС:31.75лв.
Brand: Detail Модел: DT-0244
Микрофибърна кърпа за полиране FW "Finish Wipe" - 40 * 40 Многократна кърпа от микрофибър за перфектно полиране на повърхности. Finish Wipe е силно абсорбиращ и абсорбиращ прах и също така осигурява сцепление. Кърпата добре премахва излишните защитни съединения, предотвратявайки драскотини и придава..
14.41лв.
без ДДС:12.01лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.